Categories

Z Day – Komando / Metruk Tesis 2.0 Rehberi

Komando / Metruk Tesis 2.0 Rehberi

Referans – https://zdaygame.info/supersoldierv2/

Giriş

Bu rehber, oyuncularımıza Komando ve Metruk Tesis hakkında bir çok bilgi almalarını sağlayacak. Komando birçok fayda sağlar ancak ilk başta anlamak karmaşık olabilir. Bu rehber, Terk Edilmiş Tesiste gezinmenize ve en iyi şekilde faydalanmanıza yardımcı olur!

Komandoyu Açma

Komandoyu kullanıma açmadan önce Karakol seviyeniz en az 3 olmalıdır. Bu seviyeye ulaştığınızda, artık Komando ve Metruk Tesis’e ulaşabilirsiniz.

Karakol seviyeniz 3 olduğunda, yukarıda bulunan Komando sekmesine tıklayabilir ve komandonuzu oluşturabilirsiniz. Komandonuzu oluştururken Bayan ve Erkek komando seçimi size kalmıştır. Onayladıktan sonra bir daha değiştiremeyeceğiniz için, doğru karar verdiğinizden emin olun.

Ayrıca komandonuza, sistem tarafından verilen ‘Komandom’ ismi yerine dilediğiniz başka bir isim de verebilirsiniz.

Yeni Komandoyu Anlama

Artık Komandonun kilidini açtınız, bazı temel bilgileri anlamanız gerekecek. Komandonuz ile Metruk Tesis’te daha fazla ilerleyebilmek için ekipman almanız gerekecek. Yetenek Ağacı Dal’ı almak için farklı kısımlardan parça toplamanız ve seçtiğiniz bir tasarımı yapmak için bunları birleştirmeniz gerekecek. Tasarımınızı aldıktan sonra üretim yapmalısınız. Metruk Tesis’te tehditleri yenmek için mevcut olan malzemeleri satın almalısınız.

Metruk Tesis’te ilerledikçe, daha da ilerleyebilmeniz için dallar açıklacaktır. Ayrıca, Tesis Deposundaki birçok ürün, Metruk Tesis içerisinde farklı kısımların tamamlanmasının ardından açılmıştır.

Son olarak, Komandonuz yetenek puanları kazanarak seviye atlayacak. Her biri nasıl harcandıklarına bağlı olarak, çeşitli becerilere, hangi tür hasar ve savunmaya sahip olduğunuza bağlı olacaktır. Daha sonra rehberde daha farklı yetenekler belirtilecektir.

Metruk Tesis’e Giriş

Buraya ilk adımı atar atmaz, bir yeraltı savaş sığınağı gibi görünen bir yerin içinde olacaksınız. Metruk Tesis’in farklı bölümlerinden geçerken, farklı savaş ve saldırı görevleri ile karşılaşacaksınız.

Bir sonraki odaya gitmek için hangi yöne gitmeniz gerektiğini gösteren ok yönleri bulunacaktır. Bir sonraki odaya geçmek için mevcut yeşil oklardan birine dokunmanız gerekecektir. Bazen sadece tek bir ok ve bazen ise dört ok da bulunabilir. Ekranın sağ üst köşesinde göreceksiniz Kat Haritası ile daha önce hiç bulunmadığınız bir odaya geçebileceksiniz. Metruk Tesis’in katları ve odalarına doğru yol alırken, ödülleri almak için yenmeniz gereken tehditlerle karşılaşacaksınız. Bölümler boyunca ilerledikçe, Tehditler daha da zorlaşacaktır.

Toplamda, her kat maksimum 16 odaya sahiptir. Kat Koruyucuyu en az 6 hareket ile bulabilirsiniz. Alabileceğniz ödül miktarını maksimum seviyeye çıkarmak için her kattaki tüm odaları açın. Kat koruyucusunu mağlup ettikten sonra, devam etmek veya ayrılmak isteyip istemediğiniz sorulacaktır.

Eğer ayrılırsanız, sadece toplamış olduğunuz ödüller kalır. Devam etmek isterseniz, katı keşfetmeye devam edebilirsiniz.

Metruk Tesis’te Saldırı

Metruk Tesis içerisinde 2 tür saldırı ve kavga vardır. Karşılaşacağınız ilk dövüş türü standart bir tehdittir. Koruma ile karşılaşmadan önce en fazla 2 standart Tehditle karşılaşacaksınız. Koruma ile savaştığınız bölüm, bu savaş için zafer iddia edebilmek için önce kat edilmesi gereken her katta bulunan son mücadeledir. Koruma ile savaş kısmı genellikle daha zordur. Zeminin tehdidi ve bazen Koruma odası standart tek tehdit yerine aynı anda birden fazla tehdit olacaktır. Bölümler ilerledikçe, savaşlargiderek daha zor hale gelecektir.

Metruk Tesis’te kavgaları tamamlarken, ister standart bir dövüş isterse Koruma olsun, belirli bir mücadelenin sizi ödüllendirdiği ödülleriyle bir açılır pencere görünecektir.

Daha önce de bahsedildiği gibi maksimum seviyede ödül toplamak için tüm katı temizlemelisiniz ve son odayı keşfettiğinizde önünüze tüm katı temizlediğinize dair bir bildirim çıkacaktır. Ve orada kazanmış olduğunuz tüm ödüllerle keşfettiğiniz katlar görünecektir.

Yeterli ödülü toplamak ve yeterli ilerlemeyi sağlamak için hangi bölümlerdeki dövüşlerin yenilenebildiğini ya da yağma edilebildiğini bilmeniz, size yardımcı olacaktır. 1. Bölümdeki tüm dövüşleri tamamladığınızda, yağma yapabilir ya da zaten yenmiş olduğunuz bazı dövüşleri tekrarlayabilirsiniz. Farkları ve tekrarlanabilen ikonların ne anlama geldiğini görmek için aşağıdaki listeye bakabilirsiniz.

SAVAŞ İKONU

AÇIKLAMA

Bu savaş türü standarttır, tekrarlanamaz. Tamamladıktan sonra tekrar oynayamazsınız

Orta bölümde karşılaşacaksınız. Yenilenebilir ve günde belli bir sayıda yağmalanabilir.

Final kısmında karşılaşacaksınız. Onları yenerseniz, oyun yenilenebilir ve günde belli bir sayıda yağmalanabilir.

Metruk Tesis’te İlerleme

Metruk Tesis’te ilk ilerlemeleriniz, oyun eğitiminde başlayan ve Kahramanlık Görevi 8’e doğru ilerleyen Kahramanlık Görevleri ile ilerlemenize bağlı olacaktır.

BÖLÜM

GÖREVİN GEREKLERİ

Bölüm 1-2

Kahramanlık Görevi 2 Tamamlanması

Bölüm 1-3

Kahramanlık Görevi 3 Tamamlanması

Bölüm 2-1

Kahramanlık Görevi 4 Tamamlanması

Bölüm 2-3

Kahramanlık Görevi 5 Tamamlanması

Bölüm 2-5

Kahramanlık Görevi 6 Tamamlanması

Bölüm 3-5

Kahramanlık Görevi 7 Tamamlanması

Bölüm 3-8

Kahramanlık Görevi 8 Tamamlanması

Bununla birlikte, daha yüksek bölümlere ulaşmak için Komandoyu daha iyi ekipman ile donatmanız ve geliştirmeniz gerekecektir. Ekipmanınızın nasıl elde edileceğine, üretileceğine ve geliştirileceğine dair daha ayrıntılı bir bilgi için lütfen Ekipman bölümüne bakın.

Buna ek olarak, Araştırma Laboratuarı’ndaki Araştırmayı da kullanmanız gerekecektir. Metruk Tesis içerisinde ilerlemenize yardımcı olacak araştırmalar şunlardır; Komando Savunma, Komando Saldırı ve Komando Sağlık. Bu 3 araştırma, Komando için Yetenek Ağacı Dalı ve Yetenek Puanları dışında öncelikli odak noktanız olmalıdır. Ancak, Komando Araştırmaları, diğer Araştırma Ağaçlarıyla karşılaştırıldığında önemli miktarda zaman gerektirebilir.

Tesis Paraları

Tesis Paraları, Tesis Mağazası’nda kullanacağınız para birimidir. Metruk Tesis aracılığıyla keşfiniz boyunca, bulunduğunuz katın bazı odalarındaki sandıkları keşfedeceksiniz. Tesis Paraları ile ödüllendirileceksiniz. Sandıklardan alınan madeni paralar bölümlere göre değişir ve mücadele eder.

Kazandığınız Tesis Paraları, sol üst köşede bulunan Metruk Tesis’e girdiğinizde görünür ve onları harcamak isterseniz, yeşil “Değişim” düğmesine dokunabilirsiniz. Böylece, Tesis Mağazası açılacaktır.

Alınan Ekipmanlar

Metruk Tesislerdeki İlerlemeniz, Komando Ekipmanınıza bağlı olacaktır. Farklı Ekipman Tasarım seviyelerinin kilidini açabilmek için farklı bölümlere ulaşmanız gerekecektir. Çeşitli bölümlere ulaştığınızda, ödüller için özel mücadeleleri günde birkaç kez defalarca tekrarlayabileceksiniz. Aşağıda Komando Ekipmanının tüm farklı katmanları ve bunların nasıl elde edileceği listelenecek.

Kat 1 – Yeşil

Kat 2 – Mavi

Bu ekipman Temel Yeşil’den daha iyidir ve geliştirilebilir! 3 çeşit Mavi Ekipman vardır. Bunlar; Acımasız, Cesur ve Yakıcı. Her bir dal, komandonuz için özel bir yetenek ağacını tamamlar. Bu dalı elde edebilmek için 3 ve 4. bölümlerde bulunan dövüşlere ulaşmanız ve yenilemeniz gerekecektir. “15. Seviye Mühürlenmiş Komando Ekipman Tasarımı Parçaları” ile ödüllendirileceksiniz. Parçaları birleştirebilmek için 100 Parça kazanmanız gerekir. Bu, özel seviyelerin yağmalanması veya tekrarlanması anlamına demektir. 100 parça aldıktan sonra, bunları ana Komutan Deponuzdan seçebilecek ve Dönüştürücü’de istediğiniz tasarımı üretebileceksiniz. Komandonu bu seviye Komando ekipmanı ile donatmak için Seviye 15’e ulaştığından emin olmalısınız.

Kat 3 – Mor

Metruk Tesis’te daha fazla ilerlemenizi sağlayacak donanıma doğru ilerlemeye başlıyoruz. 5. bölümdeki kavgaları ve 6. bölümdeki ilk 2 dövüşü tamamladığınızda, “25. Seviye Mühürlenmiş Komando Ekipman Tasarımı Parçası” ile ödüllendirileceksiniz. Bununla birlikte, parçaları elde etmek için 6. seviyedeki özel dövüşleri tekrarlamak veya yağmalamak zorunda kalacaksınız. Ayrıca, tam bir 25. seviye tasarımını oluşturmak için 100 parçaya ihtiyacınız olacak. 2. Bölüm ekipmanında olduğu gibi, Mor rengin de 3 çeşidi vardır. Bunlar; Ezici, Korumacı ve Ölüm Saçan. Bu ekipmanları kullanabilmek için Komandonun 25. seviye olması gerekecektir. Eğer bu aşamada seviyeniz yeterince yüksek değilse, o zamana kadar üretim yapabilirsiniz!

Kat 4 – Turuncu

Bu daha iyi Komando ekipman katlarından biridir. 6. bölüm, 3. aşamaya ulaştığında, 35. Seviye Mühürlenmiş Komando Ekipmanı Tasarım Parçaları’ ile ödüllendirileceksiniz. Temel setin hepsinde olduğu gibi, 4. kat yetenek ağaçlarının da 3 çeşit tasarımı vardır. Ekipman türleri; Yok Edici, Korkusuz ve Bombacı. Birçok kez geliştirilebilir. Bu ekipman seviyesi ile donatmak için Komandonuz 35. seviyede olmalı!

Kat 5 – Turuncu

Oyunda mevcut olan en iyi Komando ekipmanına sahip olduğunuzdan emin olmak istiyorsanız, 7. bölümdeki 5. dövüşten itibaren “45. Seviye Mühürlenmiş Komandoo Ekipmanı Tasarım Parçası” ile ödüllendirileceksiniz. Diğer katlarda olduğu gibi, tek bir tasarım oluşturmak için 100 parça gereklidir. Bu ekipmanı daha erken almak isterseniz, 5. Seviye Komando Ekipman Tasarım Paketini oyun içi satın alımlardan satın alabilirsiniz. Her bir paket, kendinizi seçebileceğiniz tek bir tasarım sağlayacaktır. 5. Kat Komando ekipmanı 3 çeşittir. Bunlar; Yargıç, Kanan Koyan ve Görünmez ile yukarıdakilerin dışında, (Basitler hariç) Komando yetenek ağaçlarının her birini yansıtırlar. 5. Seviye Ekipmanı donatmak için Komandonun 45. Seviye olması gerekir.

Üretim Ekipmanları

Metruk Tesis’i keşfettikten ve bir tasarım oluşturmak için yeterli Ekipman parçasına sahip olduktan sonra, Komando Laboratuvarınıza ve ardından ‘Ekipman’ seçeneğine tıklamanız gerekecektir.

Sağ tarafta birkaç sekme görünecektir. “Üretilebilir” sekmesine tıklayın. Burada üretmiş olduğunuz tüm tasarımları göreceksiniz. Yapmak istediğiniz tasarımı seçin, sol tarafta ürettiğiniz tasarım hakkındaki bilgileri göreceksiniz. Bu size o ürünün istatistiklerini, mevcut tüm Güç Parçası Bölmeleri ve tasarımı yapmak için gereken kaynakları gösterecektir. Çelik hariç tüm kaynaklar Metruk Tesis içerisinde kullanılabilir. Ekipman parçasını üretmek için gerekli malzemelerin hepsi toplanana kadar özel dövüşleri tekrarlamanız veya yağma etmeniz gerekecektir.

Gerekli tüm malzemeleri topladıktan sonra, ‘Üret’ sekmesine tıklayın. Ekipmanı üretmen çok uzun zaman almayacak ama hızlandırıcıyı kullanarak bu süreci daha da hızlandırabilirsiniz.

Geliştirme Ekipmanı

Ekipman üretiminin nasıl yapıldığını biliyorsunuz, şimdi sırada ekipmanı nasıl geliştireceğiniz var. Ekipmanı geliştirme süreci ilk üretim sürecine benzer. Tek fark, standart kaynaklara ek olarak Alet Takımları’na, Demir’e ve başka bir tasarıma ihtiyacınız olmasıdır. Yapmak istediğiniz geliştirme seviyesi, gereken Alet Takımı Seviyesine bağlı olacaktır. Alet Takımları, Metruk Tesis içindeki sandıklardan düşük bir oranla kazanılabilir.

ALET TAKIMI GELİŞTİRME SEVİYELERİ

ALET TAKIMI

GELİŞTİRME SEVİYELERİ

Alet Takımı (I)

Geliştirme +1 – +5

Alet Takımı (II)

Geliştirme +6 – +10

Alet Takımı (III)

Geliştirme +11 – +15

Alet Takımı (IV)

Geliştirme +16 – +20

Alet Takımı (V)

Geliştirme +21 – +25

Geliştirme sürecini başlatmak için Konando Laboratuvarınıza ve ardından Geliştir’e dokunun. Burada, mevcut tüm ekipmanlarınızı ve donanımlı ekipmanınızı gösteren bir ekran göreceksiniz. Geliştirmek istediğiniz ekipman parçasını seçin, gereken kaynakları kontrol edin. Kaynaklara sahip olduğunuz sürece, yapmanız gereken tek şey “Geliştir” butonuna tıklamaktır. Geliştirilen dal, istatistiklerinizi iyileştirir ve herhangi bir hazırlık süresi gerektirmez. Geliştirme hemen başlar.

Komando Güç Parçaları

Artık Ekipman hakkında bir bilginiz var, bunu anlamak ve ekipmanınızı daha güçlü hale getirmek için geliştirmeniz önemlidir, ayrıca Güç Parçaları’nızı ağaç dalına da yerleştirebilirsiniz. Güç Parçaları, geliştirilebilecek hedeflenmiş istatistikler de ekleyecektir. 4. bölümden itibaren Metruk Tesis içindeki sandıklardan toplanma şansı olan Güç Parçaları, maksimum 5 Kez geliştirilebilir. Şu anda, sandıklardan gelebilecek toplam 6 farklı Güç Parçası vardır, ancak hangi Güç parçasının takılabileceğini kontrol etmek için Komando Ekipman Parçalarınızı kontrol etmeniz gerekecektir.

PARÇA

RENK

İSİM

İSTATİSTİK

Mavi

Enerji Güç Parçası

Güç

Sarı

Güç Parçası

Savunma

Mor

Gür Parça

Saldırı

Yeşil

Işık Parçası

Savuşturma

Kırmızı

Melek Parçası

Saldırı

Beyaz

Ayışığı Parçası

Sağlık

Güç Parçaları’nızı geliştirmek için ya “Bombacı” sekmesinin altındaki Atış Odası’nda bulunan ödüllerden Saflaştırma Parçaları’nı almanız ya da Parçaları Arındırmanız veya artık ihtiyacınız olmayan sandıklardan Güç Parçaları’nı almanız gerekecektir. Saflaştırma Parçaları, 5 kat olarak gelir. Her biri bir sonraki Güç Parçaları seviyesine farklı miktarlarda tecrübe puanı verir, sadece Atış Odası 2. Kat Saflaştırma Parçaları kullanılabilir. Bunları diğer oyun içi etkinliklerden de elde edebilirsiniz.

PART

POINTS

Refining Part I

+10

Refining Part II

+30

Refining Part III

+90

Refining Part IV

+270

Refining Part V

+810

Donanımlarınızı güçlendirmekle birlikte, Güç Parçalarınız Metruk Tesis’in yüksek bölümlerine doğru ilerlemenizi sağlayacaktır!

Güç Parçalarını Saflaştırma

Komando Ekipmanınıza taktığınız Güç Parçalarınızı geliştirmek için, artık ihtiyacınız olmayan bazı Saflaştırma Parçaları veya Güç Parçalarına sahip olmanız gerekir. Sahip olmanız durumunda, Parçalar Komando Sırt çantanızda olabilir. Sırt çantanı aç, Parçaları bul ve onları kullan. Bu, onları komandonun kullanımına sunacaktır.

Artık Parçalar Komando için kullanılabilir, Komando Laboratuvarına ve daha sonra “Komando Cephaneliği”ne dokunabilirsiniz. Sağda çeşitli sekmeleri olan bir ekran açılacaktır. “Güç Parçaları“nı da seçebilirsiniz. Gömülü olsun ya da olmasın, tüm Güç Parçaları görünecektir. Güç Parçanızı güçlendirmek için, geliştirmek istediğinizi seçin ve ekran görüntüsünü, Güç Parçanızı yükseltmeniz ve size kazandıracağı istatistikleri göstermeniz için aşağıdaki ekran görüntüsünü göreceksiniz.

Şimdi yükseltmek istediğiniz Güç Parçasına karar verdiniz, küçük yeşil artı (+) işaretine dokunmanız gerekecektir. Bu, Saflaştırma Sürecinde kullanmak istediğiniz tüm Parçalarınız arasından seçim yapmanızı sağlayacaktır. Parçalarınızı seçerken gerekli olan çubuklar doldurulacaktır. Hedefe ulaşıldığında, saflaştırma işlemini onaylayabilir veya iptal edebilirsiniz. Aşağıda, sürece dair bir ekran görüntüsü. vardır.

Turuncu renkteki ‘Onayla’ seçeneğine bastığınızda, Güç Parçanızı saflaştırmak için seçilen parçaları kullanmak isteyip istemediğiniz ile ilgili bir Uyarı Onayı mesajı gelecek. Bu Uyarıyı kabul ettiğinizde vazgeçemezsiniz.

Komando Yetenek Ağaçları

Komandoyu yükselttiğinizde, Yetenek Puanı alacaksınız. Yetenek Puanları uygun istediğiniz 3 Yetenek Ağacının içine yerleştirilebilir. Seçtiğiniz Komando dalına bağlı olarak, yetenek puanlarınızı yerleştirmeye karar verdiğiniz Yetenek ağacına yansıtmalısınız. Bunun nedeni, dalın yetenek ağaçlarını yansıtmasıdır. Yetenek puanlarınıza erişebilmek ve bunları uygulayabilmek için Komando Laboratuvarı’na dokunmanız, ardından “Komando”ya tıklamanız ve Komando Avatarınızın altında “Yetenek Puanlarını” görebilmeniz gerekir. Bunun üzerine dokunarak Yetenek Puanları ekranınız açılır.

Zalim birinci yetenek ağacıdır. Bu, Saldırı ve Savunma üzerine odaklanan dengeli bir yapıdır. En savunmasız yetenek ağacı olmasa da, Metruk Tesis’in daha önceki aşamaları için iyi bir seçimdir.

Savaşçı ikinci yetenek ağacıdır. Bu ağaç sadece savunma ve sağlıkla ilgili yeteneklere odaklanan büyük bir savunma yetenek ağacıdır. Bu yetenek ağacı, yüksek savunmaya sahip olmakla birlikte düşük saldırıya sahip bir yetenek ağacıdır. Diğer yetenek ağaçları ile mücadele ediyorsanız tesisin ikinci aşamalarında ilerlemek için harika bir seçim olacaktır.

Patlayıcı üçüncü yetenek ağacıdır.Bu ağaç büyük bir saldırı ağacıdır, ancak savunma tarafı zayıftır. Ağaç Patlayıcı ve Patlama şeklindeki hasarlara odaklıdır. Daha sonra Metruk Tesis’e ilerledikçe bu yetenekle mücadele edebilirsiniz, ancak ilk başta iyi bir yapıya sahip olabilirsiniz!

Bu 3 yetenek ağacı ekipmanları şöyledir:

ZALİM

SALDIRGAN

PATLAYICI

Zalim

Cesur

Yakıcı

Ezici

Korumacı

Ölüm Saçan

Yok Edici

Korkusuz

Bombacı

Yargıç

Kanun Koyan

Görünmez

Yukarıdakiler, dallar için önerilen yetenek ağaçları iken, yetenek ağacı puanlarınızı istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Ancak dikkatli olursanız, onları yerleştirdikten sonra, sıfırlamak isterseniz bir Kahraman Yetenek Puanı Sıfırlaması kullanmanız gerekecektir ya da buna sahip değilseniz 500 Altın ödemeniz gerekecektir.

Komando İstatistikleri

STAT

EXPLANATION

Saldırı

Üs Fiziksel Saldırı Değeri. Rakipler saldırıyı azaltmak için savunma yaparlar.

Güç

Üs Patlatma Hasarı. Savunmayı önemsemez.

Savunma

Üs savunma Değeri. Fiziksel hasarı azaltır

Sağlık

Komando Sağlığı

Kuvvet

İkincil İstatistik. 1 Güç = 1.5 Komando Saldırısı (Araştırma ve yetenekten önce)

Bilgelik

İkincil İstatistik. 1 Bilgelik = 0.8 Komando Saldırısı & 1.8 Komando Ateş Gücü (Araştırma ve yetenekten önce)

Zırh

İkincil İstatistik. 1 Zırh= 1 Savunma (Araştırma ve yetenekten önce)

Fizik

İkincil İstatistik. 1 Fizik= 25 Komando Sağlığı (Araştırma ve yetenekten önce)

Cephane

Bu, Metruk Tesisteki Komando Yetenekleri için kullanılır.

Sağlık İyileştirmesi

Yeni bir kata çıktığında, alınacak iyileşme miktarı.

Cephane İyileştirmesi

Başarılı bir dövüşten sonra, bu miktarda cephane alabileceksin.

Yakma Yeteneği

Komando için yakma yeteneğini geliştirir

Patlatma Yeteneği

Komando için patlatma yeteneğini geliştirir

Doğal Yetenek

Savaşçı Sağlık Yenileme Becerisi kullanılarak ne kadar sağlığın geri kazanılacağını belirler.

Araştırma Dayanıklılığı

Metruk Tesiste gezinmek için kullandığınız dayanıklılık.

Slotlar

Komandonun çantasında bulunan slot miktarı

Kapasite

Taşıyabileceğin ürün miktarı

Dayanıklılık Şoku

Dayanıklılık, Tesiste kullanabileceğin iksiri artırır

Cephane Paketi

Cephane, Tesiste kullanabileceğin iksiri artırır

İlaç

Sağlık İyileştirme İksiri, Tesiste kullanabileceğin iksiri artırır

Dayanıklılık Şoku Etkisi

Ne kadar miktarda Daynıklılığın, Dayanıklılık Şoku’nu iyileştirebileceğini belirler

Cephane Paketi Etkisi

Ne kadar miktarda Cephanenin, Cephane Paketini iyileştirebileceğini belirler

İlaç Etkisi

Ne kadar miktarda sağlığın, ne akdar Sağlık İksirini iyileştirebileceğini belirler

Girişim

Savaşa ilk kimin başlayacağını belirler

Atlatma hasarı

Saldırarak karşı tarafa zarar verir. Savunma önemsizdir.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Game Guide for Z Day: Hearts of Heroes