Categories

Township -Kazara oyun içi satın alımlardan nasıl sakınırım? – [Turkish]

Kazara oyun içi satın alımlardan nasıl sakınırım?

Township oynaması ücretsizdir, ancak bazı oyun içi öğeler gerçek para ile alınabilir. Kazara uygulama içi satın alımlardan kaçınmak için, sadece cihaz ayarlarınızı düzenleyin.

iOS cihazlar için:

1. Cihazınızdaki Ayarlar-> Genel-> Sınırlamalaragidin.
2. Sınırlamaları Etkinleştiri seçin.
3. Sınırlama seçeneği için bir şifre girin ve onaylayın. Cihazınızı açmak için kullandığınız şifreden farklı bir şifre kullanmanızı tavsiye ederiz.
4. Sınırlamaları açtığınızda, cihazınızda izin verilen uygulamalar ve eylemlerin listesini göreceksiniz. Uygulama içi satın almaları kısıtlamak için alakalı seçeneği kapatın.

Uygulama içi satın almaları tamamen kapatmak istemiyorsanız, bazı uygulamalar için parola ayarlarını değiştirebilirsiniz. Sınırlamaların kapalı olduğundan emin olun ve Cihaz Ayarları -> App Store, iTunes Store -> Parola ayarlarına gidin.

Android cihazlar için:

1. Play Store uygulamasını açın.
2. Menüsimgesine tıklayın ve Ayarlarıseçin.
3. Satın alma işlemi için kimlik doğrulamayı seçin.
4. Kimlik doğrulama seçeneklerinden birini seçin.
Bu cihazda Google Play’den yapılan tüm satın alma işlemleri için.Kimlik doğrulama tüm Google Play satın almaları için geçerli olur (uygulama içi satın almalar dahil).
30 dakikada bir. Sistem her 30 dakikada bir Google Play satın almaları için şifre ister. Bir kere şifre girdiğinizde sonraki 30 dakikada yapılan satın almalar için şifre gerekmeyecektir.
5. Ekrandaki talimatları takip edin.

Kindle cihazlar için:

1. Amazon Appstore uygulamasını açın.
2. Menü-> Ayarlara gidin.
3. Uygulama içi satın alma seçeneğinin işaretini kaldırın.