Categories

Pembe yıldızlar ve Elit hayatta kalanlar nelerdir? – The Walking Dead: No Man’s Land

Hayatta kalanlarını Efsaneviden bile daha yüksek bir nadirlik olan Elit rütbesine yükseltebilirsin, bu en yüksek nadirliktir.

Özelliklerini yükselterek hayatta kalanlarını 10 yıldıza kadar terfi ettirebilirsin. Tüm özellikler hayatta kalanın nadirlik seviyesine ulaştığında, hayatta kalanı bir sonraki nadirlik seviyesi olan Elite terfi ettirebilirsin.

Hayatta kalanın nadirliği 5 yıldızı aşınca hayatta kalanın yıldızları teker teker pembeye dönüşür. Hayatta kalanın maksimum 10 yıldız nadirlik seviyesine ulaştığında tüm yıldızlar pembe olacak.

Her pembe yıldız, hayatta kalanın temel hasarı ve sağlığına fazladan %5’lik bir destek sağlar ve bu, terfiden sonra veya oyunun geri kalanında hayatta kalan eğitildiğinde devreye girer.

Üstelik normal hayatta kalanlar, 3 veya daha fazla seviye yüksek düşmanlarla savaşırken saldırılarının vücuttan vuruşla sonuçlanma ihtimali artar, 6 yıldızlı bir hayatta kalan için ise düşman 4 veya daha fazla seviye yüksekse bu ihtimal artar. 7 yıldızlı bir hayatta kalanla bir seviye sonra yeniden daha yüksek bir vücuttan vuruş ihtimali olacaktır ve bu böyle devam edecektir.

En yüksek hayatta kalanını Elit nadirliğe terfi ettirmeden önce dikkatlice düşün çünkü hayatta kalanının kazandığı her pembe yıldız, Toplama görevlerinin zorluğunu 1 seviye artıracaktır.

Kıyamette pembe herkese yakışır!

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

The Walking Dead: No Man’s Land GUIDE