Categories

Dawn of Titans – Hvad skal jeg gøre, hvis spillet går ned? (Android)

Der kan være mange grunde til, at dit spil hakker eller går ned: 

  • Enhedens evner eller ydelse 
  • For lidt hukommelse eller lagerplads
  • Hvis du bruger en version af Android, der ikke er officielt udgivet af Google
  • En dårlig, langsom eller ustabil internetforbindelse
  • Problemer med din internetudbyder
  • Hvis du vil forbedre din enheds ydelse, kan du forsøge følgende:

    Internetforbindelsen: Hvis du vil sikre din enheds ydeevne, skal du kontrollere, at internetforbindelsen er stabil (helst wifi eller 4G/LTE). Du kan også nulstille dine netværksindstillinger ved at slå flytilstand til og fra på din enhed. Husk venligst, at der kan være situationer, hvor der ikke er noget stabilt wifi- eller 4G/LTE-signal (f.eks. i offentlig transport).

    Lagerplads: Mangel på lagerplads kan få spillet til at gå ned eller køre langsomt. Du kan få mere plads ved at fjerne apps, du ikke bruger, eller ved at fjerne eller flytte videoer og billeder fra din enhed.

    Enhedens hukommelse (RAM): Det er vigtigt, at du har hukommelse nok, hvis du vil have den bedste ydelse på din enhed. Den letteste måde at sikre det på er ved at tænde og slukke enheden.

    Generel inkompatibilitet: Dawn of Titans bruger Natural Motions proprietære ECHO Engine, som presser mobilhardware helt til grænsen med avanceret grafik og revolutionerende spilsystemer. Fordi teknologien er så avanceret, kører Dawn of Titans bedst på nyere enheder med kraftige processorer. Men man kan ikke nødvendigvis spille spillet, fordi man lever op til specifikationerne. Fordi der er så mange Android-enheder på markedet, er der nogle af dem, der ikke fungerer med Dawn of Titans. Vi designer spillet til Googles Android-udgivelser, så du kan støde på problemer, hvis din telefon har en uofficiel eller modificeret udgave af Android som Cyanogenmod.

    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

    Dawn of Titans Game GUIDE