Categories

Dawn of Titans – Dawn of Titans "Ücretsiz Oynanabilir" bir oyundur. Bu ne demektir? (Android)

Günümüzün en çok oynanan mobil oyunları "Ücretsiz Oynanabilir" olarak sınıflandırılır. Ücretsiz Oynanabilir, Dawn of Titans’ın tümünü tamamen ücretsiz bir şekilde indirip oynayabileceğin ancak oyunculara isterlerse gerçek para karşılığında oyun içinde kullanabilecekleri para satın alma seçeneği sunduğumuz anlamına gelir. 

Dawn of Titans içinde yapılan tüm satın alma işlemleri, kişisel bilgilerini güvende tutmak için tamamen Google tarafından yönetilir. 

 

Hesabında izinsiz satın alma işlemlerinin yapıldığından korkuyorsan endişelenme: Android’de güvenlik özelliklerini etkinleştirerek satın alma işlemlerini sınırlayabilirsin. Google Play üzerinde yapılan çoğu kaza sonucu veya izinsiz satın alma işlemini, satın alma işleminden önce parola isteminin açılmasını zorlayarak engellemek mümkündür.

 

Bunu etkinleştirmek için önce Google Play’i aç ve sol üstteki Menü düğmesine (üç çizgi) dokun. Açılan menünün en altındaki Ayarlar öğesini seç ve daha sonra Kullanıcı Denetimleri altındaki  Satın Alma İşlemleri için Kimlik Doğrulaması İste öğesine dokun. Bu ayarı açmak için Bu cihazda Google Play’den yapılan tüm satın alma işlemleri için seçeneğini belirle. Artık her satın alma işleminden önce parolan sorulur.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE