Categories

Hay Day-Derbi Kuralları-[Hay Day Trukish]

Adil Oyun oynanması adına bu Derbinin hostesleri tüm katılımcılar için şu kuralları koydu:
– Derbi 6 gün sürecek ve her yarışma arasında 24 saatlik bekleme süresi olacak.
– Derbi tüm Mahallelerde aynı zamanda başlayacak.
– Mahalleniz aynı boyutlardaki Mahallelerle rastgele eşleştirilir. Mahalleniz rastgele eşleştirilir, aynı boyutlar ve aynı ligdeki Mahallelerle yapılır.
– Bir oyuncu Derbinin sırasında Mahalleye katılır ya da Mahalleden "çıkarsa", katılmak için bir sonraki Derbiyi beklemek zorundadır.
– Kimsenin yapmak istemediği bir görev varsa Lider, lider yardımcıları veya büyükler bu görevi Çöpe atma seçeneğine sahiptir. Mahalle kısa bir bekleme sürecinden sonra yeni bir tane daha alır.
– Üyelerin her biri bir Derbi boyunca hangi ligde bulunduklarına göre maksimum 5, 6, 7, 8 ya da 9 görev alarak yarışta puan kazanır.
– Seçtiğiniz görevden memnun olmadığınızı fark ederseniz, çöpe atabilirsiniz. Fakat bu görev tamamlamanıza izin verilen haftalık görevler arasından kaldırılır, bu sebeple seçtiğiniz göreve dikkat etmelisiniz.
– Görevler zorluk derecelerine göre değişir. Görev ne kadar zorsa tamamladığınız zaman o kadar çok Derbi puanı kazanırsınız.
– İlk 3 sıralamasında beraberlik söz konusuysa kazanan puana ilk erişen Mahalle öne geçer.
– İlk üçe girmek ve bir sonraki lige çıkabilmek için en az bir At Nalınızın olması gerekmektedir.
– Derbi bitmeden Mahallenizden ayrılırsanız, ödül alamazsınız.
– Bir Derbi sırasında çıkarsanız bir sonraki Derbi başlayana dek dışarıda kalırsınız.
– Katılan minimum komşu sayısı 1 olacak ancak unutmayın; Mahalle ne kadar büyükse ödül kazanmak o kadar kolay olur!

– Daha fazla bilgi almak için Sık Sorulan Sorular’ımızı okumayı unutmayın!