Categories

Empires & Allies – Waarom is de aanval van mijn omega-eenheid zwakker na het toepassen van vechtstim?

We hebben rapporten ontvangen van spelers die de bevelkracht van de vechtstim gebruiken om hun omega-eenheden direct naast het hoofdkwartier in te zetten en het hoofdkwartier in 1-2 schoten uit te schakelen. We zagen ook meerdere instanties van spelers die dit gebruiken in combinatie met botting/scripts om een groot aantal medailles te winnen (meer dan mogelijk is) en zo de competities winnen. We vonden dat dit gedrag in tegenspraak is met de aard van het spel en dat de vechtstim een beetje te sterk was als je deze gebruikt samen met de omega-eenheden.We hebben besloten om dit probleem op te lossen voor een betere balans in het spel. Daarom hebben we de schadeboost verminderd die omega-eenheden krijgen door de vechtstim. Dit zou enkel een effect hebben om de omega-eenheden en niet op de gewone troepen. Dit zou ook enkel invloed hebben op de effectiviteit van de omega tegen gebouwen en niet tegen verdedigende omega-eenheden of troepen. Bovendien hebben we niets veranderd aan de omega-eenheden zelf (gezondheid, schade, etc.). We begrijpen dat dit de strategie van vele spelers zal veranderen, maar we zijn er zeker van dat dit het spel over het algemeen zal bevorderen.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE