Categories

Empires & Allies – Waarom word ik gekoppeld aan spelers die meer dan twee hoofdkwartierniveaus hoger zitten dan ik?

De “Matchmaker” voor snelle gevechten is gebaseerd op jouw basis en bases met een vergelijkbaar aantal medailles. Als je in snelle gevechten tegen spelers moet spelen met een hoger hoofdkwartierlevel, dan is dat omdat ze ongeveer net zoveel medailles hebben als jij.    Een Snelle wedstrijd is een PVP-functie die bijdraagt aan je voortgang en plaatsing in zowel competities als het klassement.  We onderzoeken momenteel nieuwe manieren om spelers te koppelen, maar op dit moment zijn er geen plannen om de methode met medailles te wijzigen.  We raden je aan de “Oorlogsfabriek” te bouwen en je te richten op verdediging, met dingen als het ionenkanon, stealthgenerator en andere gebouwupgrades. Ook is het slim om samen te werken met je alliantie om je verdediging zo snel mogelijk op te bouwen! 

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE