Categories

Empires & Allies – Moet ik btw betalen?

In veel gebieden wordt belasting geheven over je Zynga-aankopen. Als je in jouw land belasting moet betalen over aankopen van Zynga, is in de weergegeven prijs de voor jouw land toepasselijke belasting al inbegrepen. Locatie is gebaseerd op GeoIP, geografische locatie van een met internet verbonden computer of mobiel apparaat waarop je internet gebruikt.Over internationale aankopen worden belastingen geheven op basis van de geldende belastingtarieven per land. Deze landen zijn Albanië, Armenië, Australië, Wit-Rusland, landen in de Europese Unie, IJsland, India, Japan, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Saoedi-Arabië, Zuid-Afrika, Zwitserland, Taiwan en de Verenigde Arabische Emiraten. Btw of soortgelijke belastingen zijn bij de aankoopprijs inbegrepen. Voor de volgende Amerikaanse staten worden eventuele belastingen toegevoegd aan de aankoopprijs: Arizona, Chicago, IL, Connecticut, D.C., Hawaii, Idaho, Kentucky, Massachusetts, Minnesota, New Mexico, New York, Pennsylvania, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Washington, Wisconsin en andere staten, indien van toepassing. Als je vragen of opmerkingen hebt met betrekking tot deze belastingen of het bedrag dat wordt toegevoegd, kun je contact opnemen met de belastingdienst in jouw staat, provincie of land.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE