Categories

Empires & Allies – Waarom moet ik opnieuw verbinden met Facebook?

Het verzoek dat je in je spel ziet om opnieuw met Facebook te verbinden, houdt verband met recente wijzigingen die Facebook heeft doorgevoerd over het delen van informatie in het spel. De informatie die je Zynga geeft, stelt ons in staat om je spelersprofiel in te vullen, met je te communiceren en je te verbinden met vrienden die hetzelfde spel spelen. Meer informatie kun je lezen in Zynga’s privacybeleid: https://www.zynga.com/privacy/policy.Om door te gaan met spelen, hoef je alleen maar op de knop ‘Verbinden met Facebook’ te tikken. Dan kun je van je favoriete spel blijven genieten!

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE