Categories

Empires & Allies – Wat zijn de speciale vaardigheden van de Spartaan?

De Spartaan heeft twee speciale vaardigheden:OverkillDe overkillvaadigheid wordt op level 5 ontgrendeld. Met deze vaardigheid kan de bestuurder van de Spartaan de energiecellen van het zonzwaard bekrachtigen voor 130% schade wanneer het wordt afgevuurd. Wacht tot de (super)cooldowntimer van het zonzwaard is afgelopen en vuur het zonzwaard (alleen super) vervolgens 3 seconden lang. Zo wordt de overkillvaardigheid van het zonzwaard geladen. De overkillvaardigheid wordt op niveau 5 ontgrendeld. Met deze vaardigheid kan de bestuurder van de Spartaan de energiecellen van het zonzwaard bekrachtigen voor 130% schade wanneer het wordt afgevuurd. Wacht tot de (super)cooldowntimer van het zonzwaard is afgelopen en vuur het zonzwaard (alleen super) vervolgens 3 seconden lang. Zo wordt de overkillvaardigheid van het zonzwaard geladen. Je kunt dit volgen in de oranje overkillmeter naast het Super-pictogram op je HUD. Druk op de Super-knop om 130% plasmapijn te ontketenen. Als je het zonzwaard afvuurt voor de bekrachtigingsperiode, veroorzaakt het geen extra schade en kan de vaardigheid niet worden gebruikt.EnergiebepantseringDe energiebepantsering van de Spartaan wordt op level 8 ontgrendeld en hanteert dezelfde overkilltechnologie. Je kunt de geüpgradete energiecellen van het zonzwaard bekrachtigen door een energiebepantseringslaag rondom de Spartaan te genereren die alle schade van vijandelijk vuur absorbeert. Wacht tot de (super)cooldowntimer van het zonzwaard is afgelopen en vuur het zonzwaard (alleen super) vervolgens 8 seconden lang af. Wanneer de energiebepantsering automatisch wordt ingezet, zie je een glanzend energiekrachtveld rondom de Spartaan.De energiebepantsering stapelt niet. Bij een volgende bekrachtiging wordt de bepantsering bijgevuld. Er wordt geen nieuwe toegevoegd. Het aantal energiepunten van de energiebepantsering neemt toe wanneer de Spartaan een level hoger wordt en naar gelang je hoofdkwartierlevel.Het verkrijgen van de energiebepantsering annuleert de overkillvaardigheid niet! Het zonzwaard brengt nog steeds 130% bonusschade toe wanneer je het afvuurt.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE