Categories

Empires & Allies – Welke beloningen kan ik krijgen door deel te nemen aan alliantiemissies?

Na elk gevecht krijg je grondstoffen (voorraad, brandstof, staal en tech). Het aantal grondstoffen dat je krijgt, is afhankelijk van het percentage toegebrachte schade en het hoofdkwartier van de verdediger. Als je een hoofdkwartierpost aanvalt met een hoger level dan dat van jou, krijg je meer grondstoffen dan wanneer je een hoofdkwartierpost met een lager level aanvalt en hetzelfde percentage schade toebrengt.Beloningen die de speler na afloop van het gevecht krijgt.Na afloop van de alliantiemissie krijg je grondstoffen, een alliantiemissiekrat (mits jouw bataljon de missie wint) en onderdelen voor de oorlogsfabriek. Het aantal toegekende grondstoffen en onderdelen voor de oorlogsfabriek is afhankelijk van de totale schade die door de missie is toegebracht.Beloningen die na afloop van de missie worden toegekend.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE