Categories

Empires & Allies – Hoe werkt het alliantiescorebord?

Er worden 2 nieuwe scoreborden geïntroduceerd met het prestigesysteem. Je kunt deze scoreborden bekijken door op het Alliantie-pictogram te tikken en naar het onderdeel Alliantiescoreborden te gaan.Het eerste scorebord is dat van de alliantie-XP. Hier staan alle spelers in je alliantie vermeld, gerangschikt naargelang hun bijdrage. Dit scorebord houdt rekening met de hoeveelheid alliantie-XP die een speler in de afgelopen 7 dagen heeft bijgedragen.Het tweede scorebord is voor oorlogsvlaggen. Je kunt dit scorebord bekijken door op de sectie Oorlogsvlaggen te tikken. Hier staan alle spelers in je alliantie vermeld, gerangschikt naargelang het aantal oorlogsvlaggen dat ze gewonnen hebben tijdens de afgelopen 3 alliantieoorlogen. Dit scorebord houdt alleen rekening met de laatste 3 voltooide alliantieoorlogen.Als je alliantie momenteel betrokken is bij een oorlog, zal de lijst worden bijgewerkt zodra het resultaat van die oorlog is aangekondigd.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE