Categories

Empires & Allies – Wat is de Valk?

De Valk is de derde omega-eenheid, de krachtigste soort eenheden in Empires & Allies. De Valk is de eerste vliegende omega-eenheid. Dankzij het straalvliegsysteem op zijn rug kan deze eenheid over het slagveld razen. De Valk is een eenheid voor de middellange afstand en de verdoofraket kan explosieve schade aanrichten aan vijanden in een gebied. Elke afgevuurde raket verdooft het doel in het schadegebied. Vanwege de gemiddelde vuursnelheid kan de Valk een doelwit blijven onderdrukken tot het volledig vernietigd is.Zodra ze zijn ingezet, hebben omega-eenheden ook een supervaardigheid. Deze super krachtige vaardigheden zijn uniek per omega-eenheid en kunnen het tij in een gevecht keren in jouw voordeel.De superkracht van de Valk is de WACHTER!

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE