Categories

Empires & Allies – Wat is er zo speciaal aan de Valk?

Iedere omega-eenheid heeft speciale vaardigheden. In het spel heet dit ‘SUPER’. De nieuwe omega-eenheid: VALK heeft een SUPER vaardigheid genaamd ‘WACHTER’. Door die te activeren krijgen eenheden en verdedigingsgebouwen om de VALK heen een ONOVERWINNELIJKHEIDSSCHILD (6-8 seconden, afhankelijk van het niveau van de Valk). Onder het schild wordt enige schade aan eenheden of verdedigingsgebouwen genegeerd. Wanneer de SUPER: WACHTER geactiveerd is krijgt de Valk zelf geen schild. Hij kan gewoon beschadigd worden. Dus vergeet niet om de Valk uit de buurt van vijandelijk vuur te houden.Opmerking: het duurt 15 seconden om SUPER: WACHTER op te laden en zodra je ‘m gebruikt hebt, duurt het weer 15 seconden voordat hij is opgeladen.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE