Categories

Empires & Allies – Kijk en verdien – FAQ

1. Wat is ‘Kijk en verdien’?   

A: Je krijgt nu grondstoffenboosts als je korte filmpjes bekijkt (advertenties). Boosts worden automatisch toegepast op alle grondstofgebouwen, waardoor hun productiviteit tijdelijk stijgt.

 

2. Hoe worden boosts toegepast in het spel?

A: Nadat je een advertentie hebt bekeken, worden de boosts automatisch toegepast op alle grondstofgebouwen. Klik op een willekeurig grondstofgebouw en klik op het tabblad Info (i) om de omvang van de boost te kunnen bekijken. Je kunt filmpjes blijven bekijken waardoor de duur van de boost toeneemt.           

3. Kan ik andere boosts gebruiken terwijl de ‘Kijk en verdien’-boosts actief zijn?

A: Je kunt aanvullende boosts toepassen terwijl er een ‘Kijk en verdien’-boost actief is. Het is wel zo dat de ‘Kijk en verdien’-boost voorrang heeft op andere actieve boosts. 

4. Hoe krijg ik toegang tot de functie ‘Kijk en verdien’?

A: Je hebt een hoofdkwartier van level 3 of hoger nodig om toegang te krijgen tot ‘Kijk en verdien’.

5. Ik heb gehoord dat er een superboost beschikbaar is via ‘Kijk en verdien’? Is dat waar?

A: Ja! Telkens als je een filmpje hebt bekeken, bestaat de kans dat de boost die je verdient, een superboost is! De superboost verhoogt de productiviteit van al je grondstofgebouwen gedurende een langere periode.

6. Waarom zie ik het ‘Kijk en verdien’-evenement niet en mijn vrienden wél?

A: We maken deze functie geleidelijk aan beschikbaar voor al onze spelers. De functie wordt dus ergens in de komende dagen ook voor jou zichtbaar.

7. Heb ik op alle platforms toegang tot de ‘Kijk en verdien’-functie?

A: Op dit moment is het ‘Kijk en verdien’-evenement alleen beschikbaar op iOS-apparaten. We zijn hard aan het werk om de functie ook beschikbaar te maken voor Android. 

8. De ‘Kijk en verdien’-functie is grijs en niet actief in mijn spel. Hoe kan ik de functie activeren?

A: Je kunt per dag maar een beperkt aantal filmpjes bekijken en boosts ontvangen. Nadat je het maximale aantal filmpjes hebt bekeken, moet je wachten tot de volgende dag om weer toegang te krijgen tot ‘Kijk en verdien’. 

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE