Categories

Empires & Allies – Må jeg betale merverdiavgift?

Mange regioner påfører merverdiavgift på Zynga-kjøp. Dersom det beregnes merverdiavgift på Zynga-kjøp i området ditt, inkluderer prisen som vises på kjøpssiden, eventuelle avgifter som gjelder i dette området. Plasseringen din baseres på GeoIP – den geografiske plasseringen til en datamaskin eller mobilenhet som er koblet til Internett, som er stedet du har tilgang til Internett fra.Gjeldende merverdiavgift påføres internasjonale kjøp basert på merverdiavgiftssatsen for hvert land i følgende områder: Albania, Armenia, Australia, De forente arabiske emirater, Den europeiske union, Hviterussland, Island, India, Japan, New Zealand, Norge, Saudi-Arabia, Sveits, Sør-Afrika og Taiwan. Merverdiavgift og lignende avgifter inkluderes i prisen i kassen. Gjeldende salgsavgifter påføres kjøpsprisen i følgende amerikanske delstater: Arizona, Chicago, IL, Connecticut, D.C., Hawaii, Idaho, Kentucky, Massachusetts, Minnesota, New Mexico, New York, Pennsylvania, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Washington, Wisconsin og andre stater hvis gjeldende. Hvis du har spørsmål vedrørende disse avgiftene og beløpet du blir avkrevd, kan du kontakte de relevante skattemyndighetene.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE