Categories

Empires & Allies – Hvordan løser jeg inn et gavekort fra Apple (iTunes) og bruker kredittene i spillet?

Et iTunes-gavekort er en alternativ måte å kjøpe spillkreditt på. Under finner du informasjon om hvordan du kan innløse og bruke kreditter i spillet: iPhone, iPad og iPod touch På din iPhone, iPad eller iPod touch, åpne appen App Store.

 • Trykk på I dag, og trykk deretter på bildet ditt øverst i høyre hjørne.
 • Trykk på «Løs inn gavekort eller kode» og logg deretter inn med Apple ID-en din.
 • Hvis du ønsker å bruke kameraet på din iPhone, iPad eller iPod touch for å legge til gavekortet, trykker du på Bruk kamera. Sørg for at du følger instruksjonene på skjermen slik at du får med deg innløsingskoden.Hvis du befinner deg i visse land eller regioner eller har et gammelt kort, kan det være at du må skrive inn kortet manuelt: Trykk på «Du kan også skrive inn koden din manuelt», og følg deretter instruksjonene.
  • Hvis du har et gavekort fra App Store og iTunes eller Apple Music , skriver du inn den 16-sifrede kode som begynner med X som du finner på baksiden av kortet.
  • Hvis du har en kampanje- eller innholdskode, skriver du inn koden som står på baksiden av kortet.
 • Trykk på Ferdig.
 • MAC/PC

 • Åpne iTunes. Hvis du ikke er pålogget, logger du inn med Apple-ID-en din.
 • I menyen øverst på dataskjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Løs inn.
 • Logg inn med Apple-ID-en din.
 • Hvis du ønsker å bruke kameraet på datamaskinen din for å løse inn gavekortet, trykker du på Bruk kamera. Sørg for at du følger instruksjonene på skjermen slik at du får med deg innløsingskoden.Hvis du befinner deg i visse land eller regioner eller har et gammelt kort, kan det være at du må skrive inn kortet manuelt i boksen under «Du kan også skrive inn koden din manuelt». Følg deretter instruksjonene. Klikk på Løs inn når du er ferdig.
  • Hvis du har et gavekort fra App Store og iTunes eller Apple Music , skriver du inn den 16-sifrede kode som begynner med X som du finner på baksiden av kortet.
  • Hvis du har en kampanje- eller innholdskode, skriver du inn koden som står på baksiden av kortet.
 • Butikkreditt hos Apple-ID brukes for hvert kjøp du gjennomfører i butikkene, inkludert Apple Music-abonnement, og til iCloud-lagring frem til det ikke er mer igjen. Finn ut hvor du kan se kredittbalansen din.Hvis du vil ha mer informasjon om iTunes-kort, kan du gå til iTunes-kundestøtten her.

  _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

  Empires & Allies Game GUIDE