Categories

Empires & Allies – Hva er Alfa Omega-økningen, og hvordan fungerer den?

Alfa Omega-økningen er en ny og eksklusiv belønning som spillere kan vinne ved å komme høyt opp på de ukentlige poengtavlene. Den øker HP og skade for alle Omega-enheter i 20 kamper. Det finnes tre typer økninger. Alle gir varierende mengde skade- og HP-økning til Omega-enhetene. Hvilken type alfa-økning som deles ut, avgjøres av nivået spilleren var på idet vedkommende vant økningen.Når økningen mottas, plasseres den automatisk i gaveboksen. Du kan hente økningen fra gaveboksen og plassere den i beholdningen din. Dra og slipp økningen fra beholdningen din til robotfabrikken for å ta den i bruk. Hvis økningsbeholdningen er full, blir økningen værende i gaveboksen frem til den hentes frem igjen eller til den utløper. Tøm beholdningen din og hent økningen frem igjen for at den skal bli tilgjengelig i beholdningen.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE