Categories

FarmVille 3 – Hva er samarbeidshendelser?

Samarbeidshendelser er en fin måte for medlemmer av samarbeidet å jobbe sammen på, for å nå et felles mål og tjene utrolige belønninger.For å bidra til samarbeidets mål, må du levere bestillinger merket med en blå sløyfe på bestillingstavlen. Den blå sløyfen viser antallet poeng du kan få fra hver fullførte bestilling. Du kan se samarbeidets mål ved å trykke på Samarbeid-knappen på venstre side av skjermen, og deretter trykke på Trofé-seksjonen til venstre etterfulgt av Trofé-fanen øverst. Etter at samarbeidet har nådd den nødvendige poengsummen som et lag, har dere muligheten til å tjene bonusbelønninger ved å konkurrere mot andre samarbeider på topplisten! Lagene med flest poeng på topplistene får ekstra belønninger. Medlemmene i samarbeidet kan også bruke edelstener til å aktivere en tidsbegrenset boost som dobler samarbeidets poeng. Lever bestillinger som er merket med den blå sløyfen mens boosten fortsatt er aktiv for å maksimere samarbeidets innsats.Når hendelsen er ferdig, kan du sjekke resultatet ved å trykke på Samarbeid-knappen på venstre side av spillskjermen.Trykk på Trofé-seksjonen på venstre side, hvor du kan se lagets poengsum, de som har bidratt og totalpoengsummen. Deretter trykker du på Sløyfe-fanen for å sjekke om laget har vunnet en belønning.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE