Categories

FarmVille 3 – Hvordan sender jeg båtforsendelser?

Når du har nådd nivå 17, vil du kunne låse opp Båthavn-utvidelsen.Båtleveranser låses opp etter at du har fullført byggingen av havnen.For å fullføre disse leveransene, må du pakke bokser med varer fra beholdningen din. Hver boks kan romme en viss type gjenstand. Velg gjenstandene du kan sende, og trykk deretter på Last inn-knappen.Alle gjenstander du sender, vil gi en forskjellig mengde båtpoeng.Oppgrader oppskriftene dine for å tjene flere båtpoeng. Pakk gjenstander med høyere verdi for å få flere båtpoeng og vinne bedre belønninger!Deretter trykker du på Båt-knappen nede i venstre hjørne for å levere båtleveransene dine. Mens du venter på at båten skal komme tilbake, kan du samle belønningene dine og gjøre klar nye forsendelser. Du kan besøke båthavnen for å sjekke Forventede bestillinger, eller du kan bruke edelstener for å få båten til å komme tilbake raskere.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE