Categories

FarmVille 3 – Wat zijn coöpevenementen?

Coöpevenementen zijn een geweldige manier voor coöpleden om samen te werken voor een gemeenschappelijk doel en fantastische prijzen te verdienen.Om bij te dragen aan het doel van je coöp, moet je de bestellingen met een blauw lintje op je bestellingenbord afleveren. De blauwe lintjes geven aan hoeveel punten je kunt verdienen met elke bestelling. Je kunt het doel van je coöp bekijken door links in het scherm op de coöpknop te tikken, het onderdeel Trofeeën links te openen en op het tabblad Trofeeën bovenaan te tikken. Zodra je coöp als team de vereiste score heeft bereikt, kun je bonusbeloningen winnen door het op te nemen tegen andere coöps op het scorebord! De teams met de meeste punten op het scorebord verdienen extra beloningen. Coöpleden kunnen ook edelstenen gebruiken om een tijdelijke boost te activeren om het aantal coöppunten te verdubbelen. Je kunt je coöp optimaal van dienst zijn door bestellingen met een blauw lintje te leveren terwijl de boost actief is.Zodra het evenement voorbij is, kun je de resultaten bekijken door te tikken op de coöpknop links in beeld.Open het onderdeel Trofeeën aan de linkerkant. Daar vind je de teamscore, de namen van de teamleden die het meest hebben bijgedragen en je totale score. Tik vervolgens op het tabblad Lintjes om te zien of je team een beloning gewonnen heeft.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE