Categories

FarmVille 3 – Hoe verstuur ik bootleveringen?

Zodra je level 17 bereikt, kun je de boothavenuitbreiding ontgrendelen.Bootleveringen worden ontgrendeld zodra je de bouw van de haven hebt voltooid.Om deze leveringen te voltooien, moet je dozen met goederen inpakken vanuit je inventaris. Elke doos kun je vullen met een bepaald soort item. Selecteer de items die je kunt verzenden en tik op de knop Laden.Alle items die je stuurt, leveren verschillende aantallen bootpunten op.Upgrade je recepten om meer bootpunten te verdienen. Laad waardevollere items in voor meer bootpunten en win betere beloningen!Tik vervolgens op de bootknop rechts onderin om je bootleveringen te verzenden. Haal je beloningen op en bereid je voor op nieuwe leveringen terwijl je wacht tot de boot terugkomt. Ga op bezoek in de boothaven om de verwachte bestellingen te bekijken of gebruik edelstenen om de terugkeer van de boot te versnellen.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE