Categories

FarmVille 3 – Vad är gemenskapsevenemang?

Gemenskapsevenemang är ett bra sätt för medlemmar i en gemenskap att samarbeta mot ett gemensamt mål och få fina belöningar på kuppen.För att bidra till gemenskapens mål ska du leverera beställningar märkta med ett blått band på handelstavlan. De blå banden visar antalet poäng man kan få för varje slutförd beställning. Du kan se gemenskapens mål genom att trycka på gemenskapsknappen på spelskärmens vänstra sida, sedan trofésektionen till vänster och slutligen troféfliken högst upp. När gemenskapen nått den poäng som krävs får alla i laget möjlighet att tjäna bonusbelöningar genom att tävla mot andra gemenskaper på ledartavlan! Det lag som har högst poäng på ledartavlan vinner ännu fler belöningar. Medlemmar i gemenskapen kan även använda juveler för att aktivera tidsbegränsade boostar som dubblar gemenskapens poäng. Leverera beställningar märkta med ett blått band medan en boost är aktiv för att maximera gemenskapens lön för mödan.När evenemanget är slut kan du titta på resultatet genom att trycka på gemenskapsknappen på spelskärmens vänstra sida.Tryck på trofésektionen till vänster där du kan se lagpoängen, största bidragsgivare i laget och din totala poäng. Tryck sedan på bandfliken för att se om laget vunnit några belöningar.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE