Categories

Empires & Allies – Veelgestelde vragen over Operatie Stopknop

Wat is Operatie Stopknop?Operatie Stopknop is een wekelijks tijdelijk evenement dat elke dinsdag loopt! Versla 20 uitdagende kaarten en verdien gave beloningen!Hoe krijg ik toegang tot deze Operatie Stopknop?Je kunt naar Operatie Stopknop gaan via het HUD-pictogram op je basis of het functiepictogram op het wereldbolmenu waar de functie live is. Je moet de Noord-Afrikaanse regio van de GRA op de wereldbol bevrijden om in aanmerking te komen voor het evenement.Wat is er nieuw in Operatie Stopknop?Operatie Stopknop bevat nu uitdagende 20 PvP-kaarten en een enorm aantal grondstoffen als eerste mijlpaalbeloning, die naarmate je vordert verdubbeld of zelfs verdriedubbeld wordt. Als je alle mijlpaalbeloningen verdient, krijg je een power-up die je de gouden satellietaanval oplevert. Met deze power-up in je wapenkwartier op je basis krijg je een uur lang één gratis satellietaanval per gevecht. Welke beloningen kan ik in Operatie Stopknop verdienen en wanneer krijg ik die?Operatie Stopknop biedt volop beloningen. Je kunt na afloop van gevechten grondstoffen, oorlogsfabrieksonderdelen, cybernetische kernen en medailles winnen. Je kunt de zeldzame uplink-module winnen. Je hebt er in elk gevecht een kleine kans op en een gegarandeerde drop als je gevechten 13, 16, 19 en 20 wint. Er zijn ook bonus-mijlpaalbeloningen. Sterren die je in Stopknop-gevechten verdient, tellen mee voor je mijlpaalvoortgang. Verdien 40 sterren om een enorme schat aan grondstoffen te winnen. Verdien 50 sterren om die schat te verdubbelen. Verdien 60 sterren om die schat te verdriedubbelen en de power-up gouden satellietaanval te verdienen. Verdiende beloningen worden aan het eind van de functie of zodra je 60 sterren verdient (wat zich het eerst voordoet) aan je geschenkdoos toegevoegd.Wat is de power-upbeloning ‘gouden satellietaanval’ en hoe kan ik die verdienen?Verzamel 60 sterren in Stopknop-gevechten met een overwinning van 3 sterren voor elk gevecht om deze power-up te verdienen. Deze wordt dan toegevoegd aan je geschenkdoos. Je hebt een vrije plek nodig in je inventaris om hem op te slaan. Sleep deze power-up naar je wapenkamer om hem te activeren. Je krijgt dan één uur lang één gratis satellietaanval per gevecht, vanaf het moment van activeren. Deze power-up is te gebruiken met de gratis satellietaanval die je krijgt via het maken van een ionenkanon. In dat geval krijg je twee gratis satellietaanvallen per gevecht.Wat zijn de mijlpaalbeloningen in Operatie Stopknop? Hoe en wanneer kan ik die krijgen?De overwinningssterren die je in Operatie Stopknop verdient, tellen mee voor je mijlpaalvoortgang. Verdien 40 sterren om een enorme schat aan grondstoffen te winnen. Verdien 50 sterren om die schat te verdubbelen. Verdien 60 sterren om die schat te verdriedubbelen en de power-up gouden satellietaanval te verdienen. Verdiende beloningen worden aan het eind van de functie of zodra je 60 sterren verdient (wat zich het eerst voordoet) aan je geschenkdoos toegevoegd.Kan ik Operatie Stopknop opnieuw spelen?Als je binnen de tijd alle 20 kaarten van Operatie Stopknop verslaat, kun je de functie opnieuw spelen als je wilt en de beloningen nog eens verdienen. Je mijlpaalmeter wordt gereset en je vorige voortgang telt de tweede keer niet mee. Als je tijd overhoudt in gekochte bonusbevelpunten of gratis kernwapenboosts, blijven ze bruikbaar tot hun tijd verlopen is. Je kunt de gouden satellietaanval ook deze tweede keer gebruiken.Ik heb een gevecht opnieuw gespeeld en meerdere keren een overwinning van 1 of 2 sterren behaald, maar de voortgang werd niet op mijn mijlpaalmeter getoond OF Hoe werkt de mijlpaalmeter?De mijlpaalmeter in Operatie Stopknop telt de sterren op die je met Stopknop-gevechten verdient. Elke ster die je per gevecht verdient, telt slechts één keer. Als je op een kaart geen drie sterren behaalt, kun je het gevecht opnieuw spelen om een beter resultaat te behalen. Alleen de sterren die je de eerste keer verdient, of het betere resultaat, tellen mee voor je mijlpaalvoortgang. Onthoud ook dat je geen buit verdient voor een gevecht waarvoor je al een overwinning hebt behaald, of dat nu 1 ster of 2 sterren is. Je wordt slechts één keer beloond voor een overwinning op een kaart.Welke boosts zijn er in Operatie Stopknop beschikbaar die me helpen sneller vooruit te komen?Er zijn twee boosts te koop voor Operatie Stopknop die je helpen sneller vooruit te komen. Dit zijn:Bevelpuntenboost: deze boost geeft je 60 minuten vanaf het moment van aankoop 10 extra bevelpunten aan het begin van elk gevecht.Kernwapen: deze boost geeft je 15 minuten vanaf het moment van aankoop een gratis kernwapen aan het begin van elk gevecht.Denk eraan dat deze boosts alleen van toepassing zijn op Operatie Stopknop en niet voor andere spelonderdelen kunnen worden gebruikt. Hoe krijg ik toegang tot de boosts in Operatie Stopknop en hoe pas ik ze toe?Klik op de knop ‘boosts’ rechts op het kaartscherm van Operatie Stopknop om naar het boostaankoopmenu te gaan. Als je de boost koopt, wordt deze automatisch geactiveerd en beginnen ook meteen hun timers. De resterende duur van de boost wordt op het aankoopscherm en op het kaartscherm weergegeven. Als je alle 20 kaarten in Operatie Stopknop voltooit met nog tijd over op aangekochte boosts, kun je de functie nog eens spelen om opnieuw beloningen te verdienen en de overgebleven tijd op te gebruiken. Boosts worden uitgeschakeld zodra je de functie een tweede keer uitspeelt.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE