Categories

Empires & Allies – Vanlige spørsmål om operasjon Nødstopp

Hva er operasjon Nødstopp?Operasjon Nødstopp er en ukentlig tidsbegrenset hendelse hver tirsdag! Beseire 20 utfordrende kart, og tjen kule belønninger!Hvordan får jeg tilgang til operasjon Nødstopp?Du får tilgang til operasjon Nødstopp via HUD-ikonet i basen din, eller funksjon-ikonet på klode-menyen når funksjonen er live. Du må frigjøre den Nord-Afrikanske regionen fra GRH på kloden for å kvalifisere for hendelsen.Hva er nytt i operasjon Nødstopp?Operasjon Nødstopp byr nå på 20 utfordrende PvP-baserte kart og en enorm mengde ressurser som første milepælbelønning, som dobles eller tredobles etter hvert som du kommer lenger i funksjonen. Når du har tjent alle milepælene, får du en økning som gir deg den gylne satellittangrep-økningen. Ved å bruke denne økningen på kommandoposten for våpen i basen din, får du et gratis satellittangrep per kamp i en time. Hvilke belønninger kan tjenes i operasjon Nødstopp, og når får jeg dem?Operasjon Nødstopp gir deg mange belønninger. Du får ressurser, komponenter til krigsfabrikken, kybernetiske kjerner og medaljer i belønning når kampene er over. Du kan tjene den sjeldne Uplink-modulen, som du har en liten sjanse for å vinne i hver kamp, og som du garantert får når du vinner kampene 13, 16, 19 og 20. I tillegg er det ekstra milepælebelønninger. Stjerner tjent i Nødstopp-kamper teller mot milepælefremdriften. Tjen 40 stjerner for å vinne masse ressurser. Tjen 50 stjerner for å doble den belønningen. Tjen 60 stjerner for å tredoble belønningen og sikre deg den gylne satellittangrep-økningen. Belønninger du tjener legges til i esken din med gaver som du får ved funksjonens slutt, eller når du tjener 60 stjerner (det som kommer først.)Hva er den gylne satellittangrep-økningen, og hvordan får jeg den?Samle 60 stjerner i Nødstopp-kamper ved å sikre deg en 3-stjerners seier i hver kamp, og du får denne økningen. Den legges til i gaveboksen din. Du trenger en ledig plass i beholdningen din for å oppbevare den. Dra denne økningen til kommandoposten for våpen for å aktivere den. Den gir deg et gratis satellittangrep per kamp i 1 time, fra aktiveringstidspunktet. Denne økningen kan kombineres med det gratis satellittangrepet du får ved å lage en ionkanon. Med en ionkanon får du dermed to gratis satellittangrep per kamp.Hva er milepælbelønningene i operasjon Nødstopp? Hvordan og når får jeg dem?Seiersstjernene du tjener i operasjon Nødstopp teller mot milepælfremdriften din. Tjen 40 stjerner for å vinne masse ressurser. Tjen 50 stjerner for å doble den belønningen. Tjen 60 stjerner for å tredoble belønningen og sikre deg den gylne satellittangrep-økningen. Belønninger du tjener legges til i esken din med gaver som du får ved funksjonens slutt, eller når du tjener 60 stjerner (det som kommer først.)Kan jeg spille operasjon Nødstopp på nytt?Hvis du beseirer alle de 20 kartene i operasjon Nødstopp innen tidsfristen, kan du velge å spille funksjonen på nytt og tjene alle belønningene enda en gang. Milepæl-linjen din tilbakestilles, og den tidligere fremdriften din vil ikke telle den andre gangen du spiller gjennom funksjonen. Hvis du har tid igjen på ekstra kommandopoeng- eller gratis atombomber-økninger kjøpt, kan de brukes frem til tiden løper ut. Du kan bruke gylne satellittangrep-økningen under denne gjennomspillingen.Jeg spilte en kamp på nytt og tjente en 1/2-stjerners seier flere ganger, men fremdriften ble ikke lagt til milepæl-linjen min ELLER Hvordan fungerer milepæltelleren?Milepæl-linjen i operasjon Nødstopp teller stjerner tjent i operasjon Nødstopp-kamper. Hver stjerne tjent per kamp teller kun én gang. Hvis du ikke sikrer deg en 3-stjerners seier på et kart, kan du prøve kampen igjen for å forbedre resultatet ditt. Kun stjerner tjent den første gangen, eller fra et forbedret resultat, teller mot milepælfremdriften. Merk deg også at du ikke tjener et bytte for en kamp du allerede har vunnet, enten det er en 1- eller 2-stjerners seier. Du belønnes kun én gang for seier på hvert kart.Hvilke økninger er tilgjengelige i operasjon Nødstopp som kan hjelpe meg?Det er to økninger du kan kjøpe i operasjon Nødstopp som vil hjelpe deg med raskere fremdrift. De er:Kommandopoeng-økning: Kjøp av denne økningen gir deg 10 ekstra kommandopoeng ved starten av hver kamp i seksti minutter fra kjøpstidspunktet.Atombombe: Kjøp av denne økningen gir deg en gratis atombombe ved starten av hver kamp i 15 minutter fra kjøpstidspunktet.Husk at disse økningene kun gjelder for operasjon Nødstopp og ikke kan benyttes utenfor funksjonen. Hvordan får jeg tilgang til økningene i operasjon Nødstopp, og hvordan bruker jeg dem?Klikk på «økninger»-knappen på høyre side av kartskjermen til operasjon Nødstopp for å gå til menyen der du kjøper økninger. Kjøp av økning aktiverer den automatisk og starter klokken. Du vil se den gjenværende varigheten til økningen på kjøpsskjermen og kartskjermen. Hvis du fullfører alle de 20 kartene i operasjon Nødstopp med tid igjen på kjøpte økninger, kan du spille funksjonen på nytt for å tjene belønningene igjen, og da vil den gjenværende tiden til økningene gjelde. Økninger deaktiveres når du har fullført funksjonen for andre gang.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE