Categories

FarmVille – Hvordan ber jeg om en tilbakebetaling?

Forespørsel om tilbakebetaling for AppleZynga har ikke mulighet til å behandle tilbakebetalinger i App Store siden disse kjøpene gjøres via iOS-betalingsplattformen.Hvis det er noe du lurer på vedrørende betalingen for kjøpet, kan du kontakte iTunes-kundestøtten ved å klikke her.For å kunne be om en tilbakebetaling, skal du se en «Rapporter et problem»-lenke ved siden av gjenstandene du kjøpte. Hvis kjøpet ble gjort nylig, kan det hende lenken/knappen ikke er tilgjengelig ennå. Vent på at betalingen går gjennom eller på at Apple sender en e-post med kvitteringen før du ber om en tilbakebetaling.Refusjoner fra App Store tar vanligvis et par dager å få behandlet, og du kan bli kontaktet av Apples kundestøtte for å bekrefte grunnen til forespørselen. For ytterligere hjelp, kan du ta kontakt med Apples kundestøtte på denne lenken:Lenke til Apples kundestøtte: https://support.apple.com/contactForespørsel om tilbakebetaling til AmazonZynga har ikke noen mulighet til å behandle tilbakebetalinger for Amazon Appstore-transaksjoner, siden kjøpene gjøres gjennom Amazons betalingsplattform.Hvis det er noe du lurer på vedrørende betalingen for kjøpet, kan du kontakte Amazon-kundestøtten ved å klikke her.For Facebook– eller Google-kjøp, kontakter du kundestøtten ved å klikke på «Kontakt oss»-ikonet, som du finner øverst til høyre, og en av våre faktureringsspesialister vil hjelpe deg.Sørg for å oppgi følgende informasjon om kjøpet, slik at vi kan undersøke bedre: Det nøyaktige antallet gjenstander du kjøpte, omtrentlig tidspunkt for kjøpet, og bekreftelsesnummer på kvitteringen.2. Spiller ID/UID eller ZID:a. Finn «Innstillinger»-widgeten i spillet ditt.b. Se etter Hjelp-ikonet eller Spillerstøtte-ikonet.c. Du bør kunne finne ZID-en din, spiller-ID-en eller enhets-ID-en nederst.3. Et skjermbilde av kjøpskvitteringen som ikke er i ventende status hos betalingsleverandøren eller feilen du mottar.Instruksjoner for skjermbilde:

  • Hvordan tar jeg et skjermbilde på Android?
  • Hvordan tar jeg skjermbilder eller tar opp video av skjermen på datamaskinen min?

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE