Categories

FarmVille – Hoe werken advertentiebeloningen?

Je kunt op dit moment in Farmville 3 in een periode van 24 uur 3 advertenties bekijken voor edelsteenbeloningen.Hoe kan ik advertentiebeloningen krijgen?Er zijn elke 24 uur drie advertenties met beloningen beschikbaar via de winkel in het spel. Tik gewoon op Advertentie bekijken om de hele advertentie te bekijken en je beloning achteraf op te halen. Alle beschikbare advertenties die je niet in de 24-uurscyclus hebt bekeken, gaan verloren, dus zorg dat je elke dag alle advertenties bekijkt om het maximumaantal beloningen te krijgen!Wat zijn advertentiekisten?Zo nu en dan verschijnen er advertentiekisten op je boerderij. Je moet op deze kisten tikken om een advertentie te bekijken en een beloning te krijgen. Als je je limiet van 3 advertenties per dag hebt bereikt, zie je het bericht Er is geen advertentie beschikbaar. Dat hoort zo, maar je kunt de advertentiekisten nog wel verkopen voor muntbeloningen in het spel. Tik op de kist en vervolgens op het pictogram Verkopen zodra dat verschijnt.Wat moet ik doen als ik het bericht Advertentie is niet beschikbaar te zien krijg maar ik niet de maximale 3 advertenties in 24 uur heb bekeken?Als je het bericht Advertentie is niet beschikbaar ziet, maar niet 3 advertenties in 24 uur hebt bekeken, moet je even controleren of je internetverbinding stabiel is. Sluit het spel vervolgens geforceerd af en herstart het om de verbinding met het advertentienetwerk te vernieuwen. Als er dan nog steeds geen advertenties beschikbaar zijn, kun je contact opnemen met ons ervaren ondersteuningsteam voor spelers. Geef het team zo veel mogelijk informatie over de kwestie, dan kan het dit voor je uitzoeken!Let op: controleer of de tijdsinstellingen op je apparaat bij je tijdzone passen, want de beschikbaarheid van advertenties wordt bepaald door onze spelserver. Onjuiste tijdsinstellingen op je apparaat kunnen je speelervaring negatief beïnvloeden.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE