Categories

FarmVille – Hur fungerar annonsbelöningar?

För tillfället kan du titta på tre annonser för att få juveler under en 24-timmarsperiod i Farmville 3.Var får jag tag på annonsbelöningar?Tre annonser med belöningar blir tillgängliga varje 24-timmarsperiod i spelets butik. Tryck bara på “Titta på annons”, titta på hela annonsen och hämta ut din belöning efteråt. Eventuella tillgängliga annonser som du inte tittade på under en 24-timmarsperiod blir förverkade, så se till att du tittar på alla tre annonser dagligen för att maximera dina belöningar!Vad är annonskistor?Ibland kan annonskistor dyka upp på din gård. Dessa kistor ber dig att trycka på dem och se en annons för att få en belöning. Om du redan har nått din gräns på 3 annonser per dag så får du ett meddelande om att “Det finns inga tillgängliga annonser”. Det är avsiktligt, och du kan fortfarande sälja annonskistorna för mynt i spelet genom att trycka och hålla på dem, och sedan trycka på “Sälj”-ikonen när den dyker upp.Vad ska jag göra om jag får ett meddelande om att “Annonsen är inte tillgänglig” men jag inte har tittat på tre annonser inom 24 timmar?Om du får ett meddelande om att “Annonsen är inte tillgänglig” utan att ha tittat på tre annonser under en 24-timmarsperiod så bör du kontrollera om din internetanslutning är stabil. Försök sen att tvinga avslutning och starta om spelet för att uppdatera anslutningen till annonsnätverket. Om annonserna fortfarande inte visas, kontakta vårt skickliga Spelarsupportteam med så många detaljer som möjligt om problemet så undersöker vi gärna saken åt dig!Obs! Se till att tidsinställningarna på din enhet är rätt för din tidszon, då annonsernas tillgänglighet bestäms av vår spelserver. Felaktiga tidsinställningar på din enhet kan påverka din spelupplevelse på ett negativt sätt.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE