Categories

Dawn of Titans – Varför ändrades inte min allians rankning i slutet av säsongen eller evenemanget?

Spelet städar bort eventuella hackare och fuskare när evenemangens slut närmar sig eller under slutstadiet.När spelare stängs av tas deras ackumulerade poäng bort, vilket kan påverka deras allians sammanlagda själar, skadepoäng eller VP som tjänats ihop. Borttagningsprocessen för intjänade poäng kan påverka en allians rankning under en säsong eller ett evenemang, vilket gör att vissa allianser kan halka ner eller ibland klättra i rankingen.Detsamma kan inträffa om en spelare beslutar sig för att lämna alliansen under ett pågående evenemang eller när det fortfarande är i slutstadiet. Alla poäng som bidragit till alliansens framsteg kommer att förverkas när spelaren lämnar alliansen.Som vanligt uppmanar vi alla våra spelare att inte fuska eller hacka för att få fördel i spelet och att lämna sin allians först när de fått sina belöningar.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE