Categories

Dawn of Titans – Avslutter støtte for 32-biters enheter

Fra neste versjon vil Dawn of Titans ikke lenger støtte 32-biters Android-enheter. Spillere som i øyeblikket bruker disse enhetene, vil ikke lenger kunne laste ned fremtidige oppdateringer fra Google Play Store. Ved å fjerne støtte for disse enhetene, er vi i stand til å fokusere innsatsen vår på å støtte nyere maskinvare og operativsystemer, og forbedre effektiviteten vår ved å bruke nyere Android-utviklingsverktøy som ikke lenger støtter 32-biter.Vær trygg på at profiler og lagret data ikke går tapt under denne prosessen, og vi oppfordrer spillere som for tiden bruker 32-biters Android-enheter til å oppgradere til 64-biters enheter, der de kan fortsette å spille med sin eksisterende profil ved å logge på Google Play-tjenestene med samme konto som på forrige enhet. Det anbefales at du skriver ned din spiller-ID og Zynga-ID (ZID) i tilfelle du får problemer når du laster den gamle profilen din inn på en ny enhet.Sørg også for at du lagrer påloggingsinformasjonen for Google Play Store og Google Play Games-appene, da disse brukes når du kobler til Dawn of Titans for å hente dataene dine. I tillegg, hvis du ønsker å bytte plattform til iOS under denne prosessen, kan vi hjelpe deg med å gjøre det. Ta kontakt med brukerstøtten i spillet og få den opprinnelige enhetens ZID og den nye enhetens ZID skrevet ned, så hjelper vi deg med å overføre profilen din.Hvis du er usikker på om enheten din er 32-biters eller 64-biters, kan du kontakte produsenten av enheten din eller installere et program som kan vise maskinvare- og programvaredetaljer for enheten.Nedenfor er noen eksempler på enheter som har 32-biters operativsystemer og som ikke lenger vil støttes av Dawn of Titans:

  • Samsung Galaxy Tab A (2016)
  • Samsung Galaxy A10 / A10e / A10s / A6
  • Samsung Galaxy J7 / J6 / J5
  • Samsung Galaxy S5 / S4
  • Sony Xperia Z2 / Z3
  • OnePlus One
  • Honor 8A

Obs! De fleste enheter produsert etter 2016 eller med 4+ GB RAM har 64-biters operativsystemer.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE