Categories

Dawn of Titans – Hvordan overfører jeg profilen min fra én enhet til en annen, fra iOS til Android, og vice versa?

Profiler og lagret data vil ikke gå tapt når du bytter til en annen enhet.  Ved å logge på Google Play Games-appen eller Gamecenter-appen med samme brukernavn og passord som på den forrige enheten din, vil du få et spørsmål når du starter Dawn of Titans på den nye enheten om hvilken profil du ønsker å fortsette med (den fra den forrige enheten din, eller en helt ny profil). Vi anbefaler deg å alltid skrive ned din spiller-ID og Zynga-ID (ZID), i tilfelle du får problemer når du laster inn profilen din inn på en ny enhet. Sørg også for at du lagrer påloggingsinformasjonen for Google Play Store- og Gamecenter-appen, da disse brukes når du kobler til Dawn of Titans for å hente dataene dine. Hvis du ønsker å bytte plattform fra iOS til Android eller vice versa, kan kundestøtten vår hjelpe deg med dette. Ta kontakt med brukerstøtten i spillet og få den opprinnelige enhetens ZID og den nye enhetens ZID skrevet ned, så hjelper vi deg med å overføre profilen din.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE