Categories

Empires & Allies – Hvorfor vises et hvitt skjermbilde når jeg starter spillet i Gameroom?

Hvorfor vises et hvitt skjermbilde når jeg starter Empires & Allies?Empires & Allies opplever tekniske problemer i Gameroom, og spillere ser derfor en hvit skjerm når de starter spillet. Dette er knyttet til avslutningen av Gameroom som skjer 30. juni (Facebook-kunngjøring). Vi samarbeider med Facebook for å løse problemet. I mellomtiden ber vi spillere bruke alternative plattformer (iOS/Android) for å fortsette å spille uten å miste noe av fremdriften.Hva skjer med Facebook Gameroom?Facebook Gameroom avsluttes (klikk her). Gameroom vil ikke lenger være tilgjengelig etter 30. juni, og ingen vil kunne få tilgang til Empires & Allies i Gameroom.Hvordan kan vi fortsette å spille?Vi jobber med å lage en nettversjon av spillet, og denne versjonen vil gi den samme spillopplevelsen som i Gameroom. Mens arbeidet pågår, kan de som er berørt fortsette å spille på iOS- og Android-enheter uten å miste noe av fremdriften.Hvordan overfører jeg spillfremdriften min?Følg disse trinnene for å overføre fremdriften til iOS- eller Android-enheter:  

Overføring til iOS:Skann QR-koden eller gå til iOS App Store Overføring til Android: Skann QR-koden eller gå til Google Play Store

 

  • Last ned appen
  • Fullfør den første kampen
  • Koble til med FacebookTrykk på Game Settings (spillinnstillinger)Klikk på Facebook Connect-knappen i Innstillinger-menyen.Klikk på Continue (fortsett) i bekreftelsesvinduet.Skriv innloggingsinformasjonen til Facebook hvis du ikke allerede er logget inn, eller klikk på Continue (fortsett) hvis du allerede er logget på Facebook.Du får 50 gull når tilkoblingen er gjennomført.Når du er tilkoblet Facebook, vil du se en liste over alle kontoene som er tilknyttet Facebook ID-en. Velg ønsket konto i listen.Velg ønsket konto, og klikk deretter på «Switch To Selected Account» (bytt til valgt konto).
  •    Mister jeg kontoen min?Du mister ikke kontoen i overføringsprosessen, og du vil kunne fortsette der du slapp etter at du har gjennomført trinnene som er nevnt ovenfor og har koblet til den rette kontoen. 

    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

    Empires & Allies Game GUIDE