Categories

FarmVille – Jeg kan se en knap til at indsamle en jordstykkebelønning i min dyresamling, men når jeg trykker på den, så sker der intet. Er dette en fejl?

I vores seneste opdatering får du tildelt jordstykker, når du opdager og låser op for nye dyrearter. Jordstykkerne bliver tilgængelige med det samme, selv hvis du ikke specifikt har modtaget belønningen via din dyresamling. Hvis du oplever, at der ikke sker noget, når du trykker på knappen “Modtag” i din dyresamlings brugerflade (UI), så betyder det, at du allerede har placeret dine nyligt optjente jordstykker på din gård. Vores designere er klar over, at dette kan skabe forvirring, og de arbejder aktuelt på at finde en bedre måde at vise oplåsning af jordstykker og belønninger i de kommende opdateringer.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE