Categories

FarmVille 3 – Ik zie een optie om een beloningskavel voor mijn dierenverzameling op te halen, maar als ik er op tik, gebeurt er niks. Is dat een bug?

In de nieuwste update worden kavels toegekend wanneer je nieuwe soorten dieren ontdekt en ontgrendelt. De kavels zijn direct beschikbaar, ook als je de beloning niet specifiek ophaalt via je dierenverzameling. Als je ziet dat er niets gebeurt als je op de knop Verzamelen tikt in de gebruikersinterface van je dierenverzameling, betekent dat dat je je nieuwe kavels al op je boerderij hebt geplaatst. Ons designteam is ervan op de hoogte dat dit wat verwarring kan veroorzaken en is op zoek naar manieren om in toekomstige spelupdates beter te laten zien wanneer een kavel is ontgrendeld en als er beloningen zijn.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille 3 – Animals Game GUIDE