Categories

Hay Day – Derbybeloningen | Hay Day – Nederlands

Wanneer buurtleden derbytaken voltooien en punten verzamelen, worden er nieuwe hoefijzerbeloningen ontgrendeld.

Voor elk hoefijzer dat je binnenhaalt, mag je aan het eind van de derbyrace één prijs kiezen uit een kolom met drie mogelijke prijzen. Afhankelijk van de klasse waartoe je behoort, kun je tussen de 1 en 9 prijzen ontvangen. Daarnaast krijg je nog extra prijzen als je in de top drie eindigt.

Je kunt ervoor kiezen om de beloningen aan het eind van de derbyrace opnieuw te schudden voordat je ze ophaalt. Als je wilt dat sommige beloningen niet worden vervangen, selecteer dan simpelweg die beloningen voordat je op ‘Beloningen opnieuw schudden’ tikt. Houd er rekening mee dat je diamanten nodig hebt om beloningen opnieuw te schudden.

Ik heb geen derbybeloningen ontvangen!

Als je geen derbybeloningen kunt ophalen, kunnen de volgende opties hiervoor een reden zijn:

Je hebt je buurt verlaten voordat de derby was afgelopen.Het is je niet gelukt om minstens één derbytaak te voltooien.Je buurt heeft niet genoeg punten verzameld om hoefijzerbeloningen te ontgrendelen.