Categories

Hay Day – Nieuw boerderijdier: eekhoorn | Hay Day – Nederlands

Eekhoorns worden ontgrendeld op boerderijlevel 62. Deze pluizige knaagdieren plukken pindadoppen van pindaplanten en maken er pinda’s van!

Om eekhoorns te ontgrendelen, moet je een eekhoornhuisje bouwen voor 45.000 munten. Elk eekhoornhuisje heeft plaats voor maximaal twee eekhoorns. Als ze genoeg pinda’s verzamelen, kun je een nieuw eekhoornhuisje bouwen in dezelfde boom.

Voltooi een nieuwe prestatie met de eekhoorns! Je ontvangt prestatiebeloningen wanneer je 2, 4 en 8 eekhoorns bereikt.


Handig om te weten:

Er passen maximaal 4 eekhoornhuisjes in je boomhut en elk huisje heeft plaats voor 2 eekhoorns, waardoor je in totaal 8 eekhoorns kunt hebben. Je kunt het totaal aantal verzamelde pinda’s van de boom zien door op de boom te tikken en vervolgens het ‘i’-pictogram te selecteren.