Categories

Hay Day – De basisprincipes | Hay Day – Nederlands

Wanneer je boerderijlevel 31 bereikt en alle 20 prestaties hebt voltooid, zal Boukje de klusjesvrouw elke maandag je boerderij bezoeken en drie dagen lang aanwezig zijn. Haar werkbank bevindt zich in de buurt van het stadsverzoekenbord. Ze is er om je te helpen je huis, je boerderijkraam en je truck aan te passen.

Boukje brengt elke week willekeurige ontwerpen mee om ieder onderdeel van je huis, truck en boerderijkraam aan te passen. Voor elke optie gelden er verschillende kosten in munten, diamanten of tegoedbonnen. Als je op haar werkbank tikt, worden de opties weergegeven in verschillende tabbladen:

Huis op je boerderij: dak, muren en verandaBoerderijkraam: luifel, kratten en basisTruck: cabine, trailer en wielen

Als je geen van de onderdelen mooi vindt, tik je op de knop Aanvullen onder elk onderdeel om tegen betaling van diamanten meer opties te kunnen zien.

Als je twijfelt over de ontwerpen, kun je een of meerdere opties selecteren om een voorbeeld ervan te zien aan de rechterkant van je scherm. Zodra je een beslissing hebt genomen, tik je rechtsonder op de knop Bouwen en bevestig je je keuze. Vervolgens doet Boukje de rest.