Categories

Hay Day – Over het visgebied | Hay Day – Nederlands

Het meer kan worden ontgrendeld op boerderijlevel 27 door de vissersboot op de boerderij te repareren. Het kost 35.000 munten om de boot te repareren. Nadat de boot is gerepareerd, kunnen spelers naar het visgebied gaan door erop te tikken.

Wanneer spelers het visgebied voor de eerste keer bezoeken, worden ze begroet door een computergestuurd personage (NPC) genaamd Angus. Na zijn tutorial over vissen zal hij de nettenmaker en eendensalon introduceren zodra deze worden ontgrendeld. Angus staat altijd voor je klaar als je zijn hulp nodig hebt. Geef hem gewoon een por als je de tutorial opnieuw wilt bekijken.

Vissen vangen

Het is eenvoudig en leuk om te vissen in het spel. Vissen wordt echter uitdagender als je naar verschillende visgebieden gaat en zeldzame vissen probeert te vangen.

Om te beginnen moet je een open visgebied vinden, op het kunstaas tikken en het ingedrukt houden. Sleep het vervolgens naar het water. Probeer vissen te lokken door het kunstaas langzaam door het visgebied te bewegen. Als een vis toehapt, verschijnt er een cirkel rondom het water die steeds kleiner wordt. Je moet ervoor zorgen dat de vis binnen deze cirkel blijft door de lijn in de tegenovergestelde richting van de beweging van de vis te slepen.

Als je de vis binnen de cirkel weet te houden totdat de cirkel sluit, vang je hem en wordt hij toegevoegd aan je visboek. Maak je geen zorgen over ontsnapte vissen, je kunt altijd proberen om een andere te vangen. Je verliest je kunstaas niet als de vis erin slaagt om te ontsnappen. Maar de specifieke vis die je zou hebben gevangen is wel weg.

Waarom ontsnappen mijn vissen?

Het kan soms frustrerend zijn om een vis te verliezen, zeker als je hem bijna hebt gevangen. Het vangen van vis wordt echter steeds moeilijker als je bepaalde soorten aas gebruikt of een zeldzame vis probeert te vangen. Hoe zeldzamer de vis, des te moeilijker deze te vangen is, omdat ze spartelen en zich kunnen bevrijden. Als de vis zich binnen de groene cirkel bevindt, zorg er dan voor dat je je vinger niet van het scherm haalt voordat je de vis uit het water hebt gehaald.