Categories

King of Avalon:Hoe gebruik je Teleports? – [Dutch]

Er zijn 5 verschillende teleports in het spel:

– Beginner Teleport – Geavanceerde Teleport – Willekeurige Teleport – Alliantie Teleport- Kasteel Teleport
Ze kunnen allemaal worden gebruikt om jouw Stad te teleporteren naar een andere locatie, maar de manier waarop verschilt onderling.
Hoe gebruik je een Beginner Teleport? Om deze te gebruiken treed je toe tot het Koninkrijk waarnaar je toe wilt teleporteren en tik je op een willekeurige locatie in het Koninkrijk. Tik op Teleport en bevestig en je zult geteleporteerd worden naar willekeurige coördinaten in dit nieuwe Koninkrijk. Als je in een Alliantie zit, kun je geen Beginner Teleport gebruiken.
Hoe gebruik je een Alliantie Teleport? Kies de Alliantie Teleport in jouw Inventaris en tik op GEBRUIK. Het systeem zal automatisch een beschikbare locatie dichtbij het Alliantie Kasteel vinden. Als er geen Kasteel is, dan zal er een locatie dichtbij de Alliantie leider worden gezocht. Tik op TELEPORTEREN en jouw Stad zal ernaartoe verplaats worden. Jouw Alliantie Leider kan ook een teleport uitnodiging naar je toesturen, maar vergeet niet dat als je de uitnodiging accepteert dat je alsnog een teleport item of goud nodig hebt om te teleporteren.
Let op, je kunt niet jouw eigen locatie kiezen met de Alliantie Teleport!
Hoe gebruik je een Geavanceerde Teleport? Als je een Geavanceerde Teleport hebt in jouw Voorraad, tik je op een gewenste locatie op de Koninkrijk kaart en vervolgens op ‘TELEPORTEREN’. Je kunt daarna jouw Stad nog verplaatsen naar de exacte locatie waar je wilt zitten. Je hebt wel vier groene vierkante vakjes nodig om succesvol te kunnen teleporteren. Wanneer alle vier vakjes groen zijn, kun je op TELEPORTEREN tikken en jouw Stad zal hiernaartoe worden geteleporteerd.
Hoe gebruik je een Willekeurige Teleport? Om deze te gebruiken ga je naar Inventaris, tik op Willekeurige Teleport en vervolgens op ‘GEBRUIKEN’ om verplaatst te worden naar willekeurige coördinaten op de kaart.
Hoe gebruik je een Kasteel Teleport?Kies Kasteel Teleport in jouw Inventaris en tik op ‘GEBRUIKEN’. Het systeem zal automatisch een beschikbare locatie selecteren dichtbij het Alliantie Kasteel. Als er geen Kasteel is, dan zal er een locatie dichtbij de Alliantie leider worden gekozen. Tik op TELEPORTEREN om jouw Stad te verplaatsen.