Categories

King of Avalon:[Update 2.7] Update info – [Dutch]

2.7.0 Update Aankondiging
Wat is nieuw – Drakengeest PvP! Tref willekeurig Drakengeesten van andere Heren aan in het Labyrint! Een overwinning brengt geweldige beloningen met zich mee! – St George’sDag Evenement! Vier de herdenking van de originele Drakenslachter!
Verbeteringen – Extra Excalibur Invasie beloningen! Voor elk geoccupeerd Koninkrijk kan een extra Koninklijk Pakket toegekend worden! – Excalibur Invasie Gebruikerspaneel! Er kan vanaf nu meteen toegang verkregen werden tot de Koninkrijken van tegenstanders via het Excalibur Invasie Gebruikerspaneel in het Evenementencentrum! – Geoccupeerde Koninkrijk belastingen! Een hulpbron belasting wordt vanaf nu dagelijks betaald aan de Schatkamer van de Koning! – Coördinaten toegevoegd aan marcherende troepen! Er kan meteen toegang verkregen worden tot de coördinaten van het doelwit door op de mars te tikken! – Heldenraad tips verbeterd! – Zwarte Woud teleportatie beperking! Citadel level 10 is vanaf nu vereist om te teleporteren naar het Zwarte Woud!
Wanneer de nieuwe versie beschikbaar is, kun je updaten naar de nieuwste versie in de App Store, Google Play Store of Amazon Store om de nieuwe functies te ontdekken! Aangezien de werkelijke update tijd kan variëren tussen de App Stores van de verschillende landen, kan het mogelijk iets later worden uitgebracht voor sommige iOS spelers. Bedankt voor jullie geduld!
Tot op het slagveld!
Merlijn & het KoA team