Categories

King of Avalon:[Oppdatering 2.9] Oppdatering Notat – [Norwegian Bokmål]

2.9.0 Oppdatering Opplysning
Hva som er NY– Avansert Drage Ferdigheter! Fire kraftige nye ferdigheter for din Drage å mestere!– Drage Spirit Arena! Kom inni Arena og vis verden Kraften av din Drage Spirit gjennom PvP Spirit kamper! Sjekk aktivitet senter for detaljer!– Ny Herre og Drage nivåer!– Moderator System! Mods er senior spillere som har lidenskap for KoA og er villige å hjelpe de nye spillerne i spillet. Kontakt dem lett gjennom Innstillinger>Spill Hjelp>Kontakt Mod. Du har sjansen til å bli en Mod ved å søke i spillet.– Ny Aktivitet! Merlin trenger en sjelden vill orkide å lage en medisinsk trylledrikke. Han skal belønne deg stort hvis du kan finne det for ham!
Optimaliseringer– Helt Rådet! Tips lagt til for låste Helt Rådet stillinger. – Gull Aktivitet! Oppgrader Scene poeng skal bli mistet nå hvis bygningen er ødelagt.
Når den nye versjonen er tilgjengelig, kan du oppdatere til den nyeste versjonen fra App Butikk og Google Play butikk. På grunn av at det fins tidsforskjell mellom App Butikker av ulike land, så det kunne være forsinkelse for iOS brukere. Takk for din tålmodighet!
Vi ses på kampområdet,Merlin og KoA team