Categories

King of Avalon:Byggnad – Kasern, Stall, Bågskyttehus och Siege Verkstad – [Swedish]

Du kan träna fyra olika typer av trupper i dessa fyra olika byggnader. Träna Infanteri trupper i Kasern; Kavalleri trupper i Stallet; Pilbågsskyttar Bågskyttehuset; och Siege trupper Siege Verkstaden.

Att uppgradera dessa byggnader kommer att låsa upp högre nivå trupper. Högre nivå på trupper är mer kraftfull. Trupper kommer att låsas upp när byggnaderna har uppnått nivå 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22,26 och 30.

Antalet och nivån på dina Militärtält kommer att fastställa antalet trupper som du kan träna åt gången och din träningshastighet.

Du kan inte träna trupper medan du uppgraderar byggnaden eller uppgradera medan du tränar.

Om du önskar att avfärda trupper, tryck på byggnaden som tränar dessa trupper, tryck sedan på träna och välj därefter vilken typ av trupp som du önskar att avfärda. Tryck på informationsikonen bredvid bilden, välj antalet trupper som du önskar att avfärda, tryck sedan på AVFÄRDA. Att avfärda soldater kommer inte att ge dig tillbaka resurserna som det tog för att träna dessa.