Categories

King of Avalon:Hur kan man få gratis guld? – [Swedish]

Det finns många sätt att få gratis guld i spelet. Du kan få guld på följande sätt:
1. Slutför Prestationer:
Tryck på ”Spelarprofil”->medalj ikon ->Du kan kika på alla prestationer i spelet och du kan få guld som en belöning när du har slutfört en prestation. 2. Slutför vissa uppdrag Till exempel, slutför Episka Uppdrag för att få gratis guld. 3. Första gången du går med i en allians kommer att ge dig guld och allians teleport. 4. Sätt in gold och få ränta på guldet: Tryck på valvet i din stad och gör en insättning. 5. Få Jackpot med Kristall Bollar: Tryck på Tavern, välj kristall boll och prova din lycka och ha chansen att vinna massor med guld! 6. Använd spådamen och du har chansen att vinna guld i Tarot läsningen. 7. Gå med i olika events i spelet: Kika på Event center för att få mer information och glöm inte att delta och nå målen för att vinna guld! 8. Merlin’s gåva: Glöm inte att sätta på notiser för att hämta gold från Merlin´s gåva! 9. Som Kung, använd dina färdigheter för att erhålla guld i Riddarsalens Svarta Marknad! 10. Hämta guld från system meddelande: Kom ihåg att kolla dina system meddelande och du kommer alltid hitta små överaskningar och användbar information från KoA Team. 11. Community Event: Se till att alltid kika på nyheter på vår community sidor, delta i olika events och en chans att vinna guld!