Categories

King of Avalon:[Uppdatering 2.9] Uppdateringsmeddelande – [Swedish]

2.9.0 Uppdateringsmeddelande
Vad är NYTT– Avancerad Drakfärdigheter! Fyra nya kraftfulla färdigheter till din drake att bemästra!– Drakande Arena! Kliv in i Arean och visa världen vems Drakande som är bäst via PVP strider!Ta och kika på event center för mer information!– Ny Herre och Draknivåer!- Moderator System! Mods är senior spelare som har en passion för KoA och som är villig att hjälpa nya spelare. Du kan kontakta dem via Inställningar > Spelhjälp > Kontakta Mod. Du har chans att bli en Mod genom att ansöka i spelet!– Nytt Event! Merlin behöver en vild orkidé för att göra medicin trolldryck. Han kommer att belöna dig om du kan hitta det!
Optimeringar– Hjälterådet! Tips tillagt för låsta Hjälterådets positioner.– Guld Event! Steg Uppgradering, du kommer att förlora poängen om byggnaden är demolerad.
När den nya versionen är tillgänglig kan du uppdatera till den senaste versionen i App Store, Google Play eller Amazon Store och uppleva dessa fantastiska nya funktionerna! Eftersom uppdateringstiden kan variera mellan App Stores i olika länder kan det vara en viss fördröjning för vissa iOS-användare.
Tack för ditt tålamod!Vi ses på slagfältet!
Merlin & KoA Team