Categories

King of Avalon:[Uppdatering 2.8] Uppdateringsmeddelande – [Swedish]

2.8.0 Uppdateringsmeddelande
Vad är NYTT– Snabb Talangbyte! Ger dig möjlighet att omedelbart växla mellan 2 olika talanger. Nu kan du strida eller växla till utvecklingsläge så fort du behöver det! Du kommer åt Talangpoäng UI via spelarprofilen.– Nivå 31 byggnader och uppdrag! Bli den första att nå Fästningsnivå 31 och ha det mest inspirerande slottet på Kungarike Kartan!- Kungarike Kartan UI döljfunktion! Ta bort användargränssnittet (UI) från Kungarike Kartan så att du verkligen ser Kungariket!- Allians Teknik påskyndning! R4 och högre har nu möjlighet att använda Alliansfonder för att påskynda Allians Teknik forskning!- Klipp och klistra namnfunktion av Herre! Att diskutera med andra herrar och göra krigsplaner har blivit enklare!- Nytt event! Majdag Event är här!
Optimeringar- Daglig leverans! Mängden dagliga godsaker har ökats!
När den nya versionen är tillgänglig kan du uppdatera till den senaste versionen i App Store, Google Play eller Amazon Store och uppleva dessa fantastiska nya funktionerna! Eftersom uppdateringstiden kan variera mellan App Stores i olika länder kan det vara en viss fördröjning för vissa iOS-användare. Tack för ditt tålamod!

Vi ses på slagfältet!Merlin & KoA Team