Categories

King of Avalon:Vad är Drakaltare? – [Swedish]

Drakaltaret är en Allians byggnad som är utlåst när din Allians nivå är 10. Det gör att Allianser kan kasta drakmagi, trollformel av mystisk kraft. Du kan använda dessa för att utveckla och försvara din Allians eller attackera dina fiender. Bara R4 medlemmar eller högre har rättigheten att fråga Prästerna att kasta trollformel. Det finns 3 typer av trollformler: Utveckling, Attack och Försvar. Allians medlemmar kan låsa upp högre nivå av trollformler genom att donera till Allians Teknik. Trollformelpoäng kommer att användas för Trollformel och Allians medlemmar kan donera för att få Trollformelpoäng med special föremål, "Elixir Flaska". Elixir flaska kan användas för att öka Trollformel kraften av en viss typ av Trollformel i en peroid innan de kastar det. Elixir flaska kan erhållas från Portal monster.