Categories

King of Avalon:3.0.0 Uppdateringsmeddelande – [Swedish]

3.0.0 UppdateringsmeddelandeVad är NYTT- Eld landet! Utforska det forntida hem av drakar där endast de modigaste kommer att överleva! Kan du hantera värmen? Ta och kika i Event Center för mer information!- Allians Gåva Kistor! Att slutföra vissa uppgifter kommer att ge dig Gåva kistor som innehåller Guld för att dela med Allians medlemmar! R4 medlemmar och högre kan skicka Gåva kistor som erhålls med Dagliga belöningar poäng till hela Alliansen!- Drakande Runstenar! Du kan nu inbädda Runstenar till din Drakande utrustning för kraftfulla fördelar!- Hus av Tärning! Kasta tärningen och prova din lycka!- Midnattssol Event kommer snart! Midnattssolen har framkallat Vita Riddare som har uppdrag att leta efter Midnatt ädelstenar! Om du kan hitta en mystisk Vit Riddare på kungarike kartan så kan du byta Midnatt Ädelstenar mot belöningar!Optimeringar- Prestationer! Slutförda Prestationer kommer att synas vid toppen av gränssnittet.- Utlöpta Festival Event föremål! Februari till april festival föremål kan nu bytas mot belöningar. – Monster jakt! En markering har lagts till på monsterna på kartan för att göra det lättare att hitta dem när man jagar!- Avancerad Drakfärdigheter! Kravet för nya Drakfärdigheter har justeras.När den nya versionen är tillgänglig kan du uppdatera till den senaste versionen i App Store, Google Play eller Amazon Store och uppleva dessa fantastiska nya funktionerna! Eftersom uppdateringstiden kan variera mellan App Stores i olika länder kan det vara en viss fördröjning för vissa iOS-användare. Tack för ditt tålamod!Vi ses på slagfältet!Merlin & KoA Team