Categories

Brawl Stars – Hoe voorkom ik ongewilde aankopen?

Als je onbedoelde aankopen vanuit apps wilt voorkomen, moet je de instellingen van de Google Play Store wijzigen. Volg deze stappen: 1. Ga naar de Google Play Store.   2. Ga naar het menu Instellingen.    3. Zoek naar Gebruikersinstellingen en activeer ‘Verificatie vereisen voor aankopen’.   4. Voer je wachtwoord in en tik om te bevestigen.     5. Nadat je de instellingen hebt aangepast, heb je voor alle volgende in-app aankopen je beveiligingswachtwoord nodig.  Hou er ook rekening mee dat je na het invoeren van je wachtwoord 30 minuten lang aankopen kunt doen op Google Play zonder het wachtwoord opnieuw te hoeven invoeren. Als je apparaat draait op Android 4.2 of hoger en iemand anders het regelmatig gebruikt, kun je (afhankelijk van je apparaat) aparte gebruikersprofielen maken door naar Instellingen > Gebruikers > ‘Gebruiker toevoegen’ te gaan en de instructies op het scherm te volgen.