Categories

Brawl Stars – Mijn kind heeft per ongeluk een in-app aankoop gedaan. Kan ik een vergoeding krijgen?

Zoals voor de meeste gedownloade softwareproducten, geldt ook voor items die worden gekocht in onze spellen (in-app aankopen) dat deze niet worden vergoed. In zeldzame gevallen kunnen we een uitzondering maken. Als de aankoop op een Apple-apparaat (iOS) werd gedaan:Supercell kan vergoedingen voor aankopen die op een iOS-apparaat werden gedaan niet behandelen. Bezoek Apple Support, scrol omlaag en kies ‘Vraag support aan’ onder ‘Help me met iTunes‘. Kies vervolgens ‘iTunes Stores: Muziek, films, apps en boeken aanschaffen’ en daarna ‘Aankopen, facturering en vergoeding’. Kies ten slotte de optie die op jou het meest van toepassing is.Als de aankoop op een Google-apparaat (Android) werd gedaan:Stuur een e-mail naar parents@supercell.com of contacteer ons rechtstreeks vanuit het spel. Ga hiervoor naar de instellingen van het spel en tik op ‘Hulp en ondersteuning’. Tik vervolgens op ‘Contacteer ons’ in de rechterbovenhoek. Vermeld in je bericht het spel waarin de aankoop werd gedaan en voeg het transactiebewijs van je aankoop toe. Je transactie-ID (wat hierop lijkt: GPA.1234-1234-1234-12345) onder aan het document moet zichtbaar zijn. Google stuurt transactiebewijzen na elke aankoop die je verricht.